Πρώτη νίκη στο Καυτανζόγλειο για τον Ηρακλή με "ξέσπασμα" και 5άρα στον Κιλκισιακό

Ο Ηρακλής πήρε την πρώτη του εντός έδρας νίκη στη φετινή σεζόν, διασύροντας τον Κιλκισιακό στο Καυτανζόγλειο με το εμφατικό 5-1, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Ο "Γηραιός" έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, νίκησε άνετα και εύκολα προσφέροντας σκορ και θέαμα στους φιλάθλους του που βρέθηκαν στις κερκίδες, ενώ συνεχίζει την αναρρίχησή του στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους 11 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 7ο λεπτό ο Βασίλης Παπαδόπουλος με κοντινό πλασέ, συνδυάζοντας με γκολ το ντεμπούτο του με την κυανόλευκη φανέλα. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, στο 45΄, ο Παλάσκας έβαλε αυτογκόλ, με τον "Γηραιό" να παίρνει έτσι προβάδισμα δύο τερμάτων.

Με το ξεκίνημα του β΄ μέρους, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με κεφαλιά του Ραφαηλίδη. Ωστόσο, η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Ρόβα στο 49΄ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-1, με ωραίο σουτ στην κίνηση έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματά του στο 85ο λεπτό με ένα υπέροχο γκολ, με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση μετά από γύρισμα του Υφαντίδη στην περιοχή. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Κρυστάλλης με κοντινό πλασέ προ κενής εστίας.

Συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Αναστασιάδης): Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Αθανασίου Α., Ρόβας, Αθανασίου Π., Παπαδόπουλος, Σαββελίδης, Υφαντίδης

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ (Λεωνίδας Υφαντίδης): Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαηλίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Δοξάκης, Μπελίτσας, Λογγινίδης, Παπαδημητρίου, Καρασίμος, Καθάριος.

Keywords
Τυχαία Θέματα