Οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν ρούβλια στους παίκτες του Πλατανιά - Υβριστικά πανό στο "Καραϊσκάκη" (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Ενταση επικράτησε στο "Γ.Καραϊσκάκη" πριν την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός-Πλατανιάς, με οπαδούς των γηπεδούχων να... πλησιάζουν προς τους Χανιώτες, πετώντας τους ρούβλια!

Τεταμένο είναι το κλίμα στο φαληρικό γήπεδο λόγω των όσων συνέβησαν πέρυσι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οπαδοί των "ερυθρολεύκων" μάλιστα, όπως γράφει το sdna.gr, πήδηξαν από τις κερκίδες κι έφτασαν πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες, πίσω από την εστία και τις χτυπούσαν. Πλησίασαν προς το σημείο όπου έκανε προθέρμανση ο Κοκκαλάς, ενώ στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί κι άνθρωποι των γηπεδούχων για να ηρεμήσουν

τα πνεύματα. Παράλληλα υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες, βρισιές και χειρονομίες, ενώ τους πέταξαν ακόμη και... ρούβλια

Εκτός από την ένταση που υπήρξε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των Χανιωτών στο "Γ.Καραϊσκάκης", οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανέβασαν και υβριστικά πανό για τον Πλατανιά, για όσα συνέβησαν πέρυσι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

«Μαθιουλάκη ντροπή της Κρήτης, πουτ@@@@», ανέφεραν μεταξύ άλλων, ενώ στη Θύρα 7 υπήρχε άλλο πανό με όλα τα ονόματα όσων κατέθεσαν πέρυσι για το επεισόδιο στο φαληρικό γήπεδο, γράφοντας "Πληρωμένοι ψευδομάρτυρες".

Ωστόσο, όπως αναφέρει το sdna.gr, μετά από απαίτηση του διαιτητή Σκουλά τα πανό κατέβηκαν, ώστε να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Δείτε τη φωτογραφία και το βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο sdna.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα