Πασχαλάκης: Δεν εξαγοράζεται με όλα τα λεφτά του κόσμου το να φωνάζουν το όνομά σου

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ και την απόκρουσή του στο πέναλτι κόντρα στην Σπαρτάκ, όπως και για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο της ομάδας, χαρακτηρίζοντας μαγικές τις στιγμές που έζησε στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Μου φαίνεται ότι είναι κάτι που έχει γίνει πριν πολύ καιρό, αλλά έγινε τώρα! Ανάμεικτα τα συναισθήματα κι αρνητικά και θετικά, τα αρνητικά τα δύο γρήγορα γκολ.

Είναι ξέσπασμα η αντίδραση μετά το πέναλτι, ήθελα πάρα πολύ τη νίκη κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, ήταν η πίεση όλων των παιδιών, η εμφάνιση όλων, ήταν κάτι που έπρεπε να καταφέρουμε σήμερα. Αν δεν είχαμε δεχτεί τα δύο γκολ θα ήμασταν πιο ευχαριστημένοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Γι' αυτό το αγαπάμε».

Για το τι του είπε ο βοηθός του Λουτσέσκου στο πέναλτι: «Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να μείνουν στην ομάδα. Είναι κάτι που είχαμε συζητήσει και πιο πριν, είναι κάτι που πρέπει να μείνει σε εμάς.

Για τον κόσμο που φώναξε ρυθμικά το όνομά του: «Είναι μαγικές στιγμές. Πραγματικά δεν εξαγοράζεται με όλα τα λεφτά του κόσμου να φωνάζει ο κόσμος το όνομά σου, είναι στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό μου. Είμαι περήφανος γι' αυτούς, θέλω να καταφέρω κι άλλα πράγματα στην ομάδα, είμαστε ακόμα στην αρχή. Πρέπει να εκπληρώσουμε τον στόχο που έχουμε βάλει φέτος. Η ένταση που έβγαλα ήταν και για τους καταπληκτικούς συμπαίκτες μου γιατί προσπαθούσαν πολύ και άρχισε αρνητικά το παιχνίδι».

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος: «Μπαίνεις στην Τούμπα και είναι κάτι μοναδικό που είναι γεμάτη. Σημαντικό για τη συνέχεια, ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ και σήμερα και πραγματικά μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη σήμερα. Τους ευχαριστούμε κι ευελπιστούμε να τους έχουμε μαζί μας και στο εκτός παιχνίδι».

Για την ρεβάνς: «Πολύ συγκεντρωμένοι από αύριο να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα