Διπλό θρίλερ στην Ξάνθη – Ο αυτόχειρας ήταν κουμπάρος με τον άνδρα που δολοφονήθηκε (video)

Η ΕΛ.ΑΣ. αντιμετωπίζει τις δύο περιπτώσεις ως μία υπόθεση«Επαγγελματικό» το χτύπημα εναντίον του δολοφονηθέντος ασφαλιστήΛίγες ώρες αργότερα έβαλε τέλος στη ζωή του ο γνωστός επιχειρηματίας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του ασφαλιστή αλλά και της αυτοκτονίας επιχειρηματία στην Ξάνθη. Εν πρώτοις, φάνηκε πως πρόκειται για δύο ξεχωριστές περιπτώσεις αλλά όπως προέκυψε, η αστυνομία τις εξετάζει ως μία υπόθεση.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο ασφαλιστής

και ο επιχειρηματίας ήταν κουμπάροι και ήδη ερευνώνται εξονυχιστικά μαρτυρίες για τις διαδρομές των δύο προσώπων από το πρωί της Τρίτης, οπτικό υλικό, μαρτυρίες και έγγραφα.

Μάλιστα, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη, από νωρίς το πρωί βρέθηκε στην Ξάνθη όπου ερεύνησε τόσο το σκηνικό της ανθρωποκτονίας, στο γραφείο του ασφαλιστή, όσο και στο χώρο που αυτοκτόνησε ο επιχειρηματίας.

Σημειώνεται πως ο άτυχος ασφαλιστής βρέθηκε νεκρός περίπου στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης, πεσμένος μπρούμυτα στο γραφείο του. Όπως διαπιστώθηκε το θύμα πυροβολήθηκε γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Μάλιστα, το χτύπημα χαρακτηρίζεται «επαγγελματικό» και με βάση τα πρώτα ευρήματα φέρεται να προέρχεται από 22άρι όπλο.

Έτσι, η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς και πιθανό οπτικό υλικό από την κίνηση στην είσοδο της οικοδομής. Σημειώνεται ότι το θύμα σχεδίασε κάποιες νέες επιχειρηματικές κινήσεις, όπως είχε σχολιάσει στο προφίλ του στο Facebook, κάνοντας λόγο για ένα κύκλο που έκλεισε και ένα νέο που ανοίγει.

Λίγες ώρες αργότερα η αυτοκτονία

Σχεδόν δώδεκα ώρες αργότερα, περίπου στις 10 και 30 το βράδυ της Τρίτης, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο γνωστός επιχειρηματίας.

Όμως, η ώρα θανάτου τοποθετείται το απόγευμα προς τη νύχτα. Περισσότερα για τις συνθήκες θανάτου θα γίνουν γνωστά μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ο γνωστός επιχειρηματίας οπτικών ειδών, παντρεμένος με δύο παιδιά, ήταν στην πόλη της Ξάνθης ενώ η οικογένειά του παραθέριζε στo εξοχικό της οικογένειας, στην παραλία.



Πηγές: ALPHA, xanthi2

Βίντεο: Alpha

Keywords
Τυχαία Θέματα