Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου

Ποινική και πειθαρχική έρευνα για τη διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του 19χρονου Αλβανού που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο.

Η παραγγελία ανατέθηκε σε εισαγγελέα για να αξιολογήσει το υλικό της υπόθεσης με βάση του βίντεο που διέρρευσε στα ΜΜΕ.

Ο κατηγορούμενος ενώ βρισκόταν στο κελί του στις φυλακές Αυλώνα, ξυλοκοπήθηκε από άλλους κρατούμενους, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε

στον «Ευαγγελισμό», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν χρήζει νοσηλείας.

O κατηγορούμενος της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο μετά τον ξυλοδαρμό του στις φυλακές Αυλώνα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «ξύπνησα σε άλλο χώρο, χωρίς παντελόνι και εσώρουχο. Δεν ξέρω τι μου έκαναν» αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο βιασμού του από κρατούμενους των φυλακών μετά το περιστατικό αυτοδικίας σε βάρος του.

Η καταγγελία του ήρθε σχεδόν ένα 24ωρο μετά την επίθεση που δέχθηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, μέσα στο κελί απομόνωσης όπου κρατούνταν, και όχι την ίδια μέρα παρότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για αξιολόγηση των τραυμάτων και επέστρεψε στις φυλακές.

Ήδη, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής διενεργεί, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, προανάκριση για τον ξυλοδαρμό μέσα στη φυλακή του 19χρονου, ο οποίος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα