ΠΑΟΚ: Να διοργανωθεί σωστά ένας κανονικός τελικός με ικανό αριθμό θεατών, χωρίς επεισόδια

Tη διοργάνωση ενός τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, που θα διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης με ικανοποιητικό αριθμό θεατών ζητά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τo καλοκαίρι έφτασε; Ανακάλυψε τα προϊόντα μας στο PAOK FC Official Store

Κατά την αυριανή

δεύτερη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ., της ΕΠΟ, της Διοίκησης του ΟΑΚΑ και των δύο φιναλίστ, ο επίσημος ΠΑΟΚ αναμένεται να ζητήσει τη διάθεση περισσότερων από 13.000 εισιτηρίων, που έχει αρχικώς προταθεί από την Αστυνομία να δοθούν σε κάθε ομάδα.

Σύμφωνα με επιτελείς του Δικεφάλου του Βορρά, οι "ασπρόμαυροι" αποδέχθηκαν το Ολυμπιακό Στάδιο ως την έδρα του τελικού, παρότι είναι η έδρας μιας φιναλίστ, επειδή Κυβέρνηση και ΕΠΟ επιμένουν πως είναι το μόνο γήπεδο που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια ικανού αριθμού θεατών των δυο ομάδων.

"Ωστόσο, η πρόταση για 13.000 εισιτήρια δεν επιβεβαιώνει αυτή την εκτίμηση. Απαιτούμε οι φορείς που εμπλέκονται να αποδείξουν έμπρακτα, να αναλάβουν την ευθύνη και να διοργανώσουν σωστά έναν κανονικό τελικό, με ικανό αριθμό θεατών, χωρίς επεισόδια. Αυτή είναι δική τους μέριμνα και ευθύνη, όπως φυσικά ήταν και πέρυσι, ασχέτως αν για την πλημμελή δουλειά της Αστυνομίας τιμωρήθηκε μόνο ο ΠΑΟΚ.

Είτε λοιπόν το ΟΑΚΑ είναι το μόνο ασφαλές και ο τελικός πρέπει να διεξαχθεί με το παράδειγμα του 2014 τουλάχιστον, είτε δεν είναι και κακώς μας παρουσιάζεται έτσι" αναφέρει η Μικράς Ασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα