ΠΑΟΚ: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή για Τρίπολη - Παρουσία Ιβάν Σαββίδη η προπόνηση

Στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δούλεψαν στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με την ομάδα της Αρκαδίας εστιάζοντας στην ανάπτυξη. Παράλληλα, το πρόγραμμα είχε κι εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Ανακάλυψε τις νέες αφίξεις στα PAOK FC Official Store και store.paokfc.gr

Σε

ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υψηλής επιβάρυνσης, όπως και τεστ ετοιμότητας και σταδιακά αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Εκτός πλάνων έμεινε και ο Μουλέν.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Αζεβέδο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λημνιός, Κάμπος, Μακ, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

Παρών ο Σαββίδης στην προπόνηση

Παράλληλα, για μία ακόμα φορά ο Ιβάν Σαββίδης απέδειξε ότι βρίσκεται κοντά στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας, η οποία διεξήχθη στην Τούμπα, όπως αναφέρει το sdna.gr.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, είχε σύντομη συνομιλία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και στη συνέχεια είδε από κοντά το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα