Παγκόσμια πρεμιέρα για την νέα Porsche 911 Targa (VIDEO)

Μετά τις Coupé και Cabriolet, η Porsche συμπληρώνει την γκάμα της 911, με την τρίτη έκδοση, την Targa.

Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε, μέσα από το κανάλι της Porsche, 9:11 Magazine καθώς φυσικές παρουσιάσεις δεν γίνονται ακόμη.

Οι νέες 911 Targa 4 και 911 Targa 4S, συνεχίζουν την παράδοση της πρώτης έκδοσης που παρουσιάστηκε το 1965, με το χαρακτηριστικό μεσαίο roll hoop, το σταθερό πίσω παρ-μπρίζ και την αφαιρούμενη οροφή, η οποία ανοίγει και κλείνει σε μόλις 19

δευτερόλεπτα.

Οι δύο εκδόσεις εξοπλίζονται με το αυτόματο PDK κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των 8 σχέσεων, στην Targa 4S ωστόσο, υπάρχει η προαιρετική επιλογή του νέου χειροκίνητου κιβωτίου των 7 σχέσεων.

Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω του Porsche Traction Management (PTM) ενώ μέσω του Porsche InnoDrive και της λειτουργίας Smartlift η απόσταση από το έδαφος μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να διευκολύνεται, η χρήση στην καθημερινή οδήγηση μέσα στην πόλη.

Μια σημαντική αλλαγή αφορά την σχεδίαση του εμπρός άξονα, όπου ο συμπλέκτης έχει πιο ισχυρούς δίσκους και μαζί με το διαφορικό είναι υδρόψυκτα.

Το σύστημα Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus), αποτελεί βασικό εξοπλισμό στην Targa 4S και προαιρετικό στην Targa 4.

Οι τροχοί τέλος στην μεν Targa 4, είναι 19 ιντσών εμπρός με διαστάσεις ελαστικών 235/40 ZR και 20 ιντσών πίσω με διαστάσεις 295/35 ZR, στην δε Targa 4S, 20 ιντσών εμπρός με διαστάσεις 245/35 ZR, και 21 ιτσών πίσω με διαστάσεις ελαστικών 305/30 ZR.

Πηγή: gonews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα