Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις: Στην εντατική Ταγματάρχης του 401 λόγω κορονοϊού

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ) νοσηλεύεται σε «καταστολή» ένας ταγματάρχης Νοσηλευτικής, ο οποίος υπηρετεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ), σύμφωνα με τον ιστότοπο «kranosgr».

Πρόκειται για έναν αξιωματικό Νοσηλευτικής, ο οποίος υπηρετούσε σε κλινική του 401 ΓΣΝΑ, η οποία προ 10ημέρου περίπου παρουσίασε τα 11 θετικά κρούσματα στον κορονοϊό.

Αμέσως μετά το περιστατικό αυτό είχε κλείσει για προληπτικούς λόγους και απολύμανση.

Τότε ο Ταγματάρχης είχε μπει σε καραντίνα στο σπίτι του, όπου όμως η κατάστασή του χειροτέρεψε, οπότε και χρειάστηκε να μεταβεί στο 401 ΓΣΝΑ. Εκεί οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί στη ΜΕΘ του ΝΝΑ, για περαιτέρω παρακολούθηση.

Στρατιωτικές πηγές που ρωτήσαμε σχετικώς μας είπαν ότι ο ασθενής είναι σε «καταστολή» και ότι η κατάστασή του είναι «σταθερή και βαίνει βελτιούμενη».

Απαντώντας στο άλλο ερώτημά μας για το για ποιο λόγο, ενώ ο ασθενής υπηρετεί στο 401 ΓΣΝΑ, εντούτοις νοσηλεύεται στο ΝΝΑ, μας μεταφέρθηκε ότι αυτό γίνεται επειδή το ΝΝΑ έχει οριστεί ως το μοναδικό νοσοκομείο αναφοράς για στρατιωτικούς που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό, οι οποίοι υπηρετούν και ζουν στην Αττική, ανεξαρτήτως Κλάδους που ανήκουν ή υπηρεσίας που υπηρετούν.

(πληροφορίες από kranosgr, lawandorder.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα