Πάει για μεταγραφική "βόμβα" με Τσέρτσι ο Άρης

Ο Ιταλός εξτρέμ, Αλέσιο Τσέρτσι, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε προαναγγείλει χθες μέσω social media ότι ετοιμάζει μία... "βόμβα". Όπως φαίνεται, πρόκειται για μεταγραφικό... "μπαμ" που επιδιώκει να κάνει με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, που έχει πλούσιο βιογραφικό.

Η πλευρά των "κιτρινόμαυρων" και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ, έχουν επαφές με την πλευρά του έμπειρου παίκτη έδω και περίπου ένα μήνα, προσπαθώντας για την υλοποίηση μίας σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης.

Άλλωστε,

είναι γνωστό ότι ο Άρης αναζητά μία ποιοτική λύση για τη θέση στα άκρα της επίθεσης και το όνομα του Τσέρτσι αποτελεί μία δύσκολη, αλλά αξιόλογη περίπτωση.

Πρόκειται, βέβαια, για έναν ακριβό δεξιό εξτρέμ, με τον Καρυπίδη να θέλει να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να τον φέρει στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Τσέρτσι την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ανγκαρακουτσού, με 16 συμμετοχές, πέντε γκολ και δύο ασίστ. Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, το έχει περάσει στην Ιταλία όπου μετράει 209 συμμετοχές στη Serie A με 41 γκολ και 39 ασίστ. Επίσης έχει υπάρξει 14 φορές διεθνής με την εθνική Ιταλίας.

Εχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μίλαν, Ρόμα, Φιορεντίνα, Ελλάς Βερόνα, Μπρέσια, Τορίνο και Τζένοα, ενώ έχει περάσει και από την Ατλέτικο Μαδρίτης τη σεζόν 2014-15.

Keywords
Τυχαία Θέματα