Π. Βασιλόπουλος: Μπορούμε να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ

Για το επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την κατάσταση της ομάδας του αλλά και την απόφασή του να έρθει στον Άρη μίλησε μεταξύ άλλων ο φόργουορντ των "κιτρίνων", Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 33χρονος φόργουορντ στο allaboutaris.com:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος:

«Το ιδεατό για εμάς θα είναι να κερδίσουμε, να είναι γεμάτο το γήπεδο. Για να μην κρυβόμαστε και επειδή

η αλήθεια είναι σκληρή, αυτή την στιγμή δεν είμαστε στην κατάσταση στην οποία θα θέλαμε να βρισκόμαστε, δεν είμαστε έτοιμοι. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, πέντε παίζουν και από τις δύο ομάδες και θέλω να πιστεύω ότι θα παίξουμε πολύ καλά και θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας κάνει χαρούμενους. Ο αντίπαλος είναι πιο… γεμάτος, είναι μαζί από την αρχή της προετοιμασίας. Εμείς ακόμα δεν έχουμε ψηλό, έχουμε τον Πέτγουει που είναι τραυματίας, έχουμε πολλούς μικρούς στην ομάδα, το οποίο φυσικά είναι καλό. Όταν παίζεις αυτά τα παιχνίδια σε ένα γεμάτο γήπεδο, είναι τελείως διαφορετικά».

Για την απόφαση του να έρθει στον Άρη, γνωρίζοντας για τα προβλήματα που υπήρχαν:

«Για μένα είναι τεράστια πρόκληση ο Αρης, από την στιγμή που αρχίσαμε τις συζητήσεις και θα ήταν εδώ ο κόουτς Γιαννάκης, ήθελα πάρα πολύ να έρθω. Ναι μεν υπάρχουν προβλήματα αλλά εμείς μέχρι τώρα δεν έχουμε νιώσει κάτι τέτοιο. Στα θέματα της καθημερινότητας που αφορούν κυρίως εμάς, είναι άψογοι. Η ομάδα λειτουργεί όπως θα έπρεπε, έχουμε εξαιρετικό προπονητικό τιμ, γυμναστή, ότι έχουμε ζητήσει είναι κανονικά στην διάθεση μας. Είναι όπως πρέπει σε επαγγελματικές ομάδες. Τώρα για το οικονομικό, σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν προβλήματα, για μένα όμως όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Δεν μπορείς να μπαίνεις για να παίξεις και να σκέφτεσαι τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν. Πρέπει να το ξεχνάς τελείως και αν δεν θέλεις, κάτι σε επηρεάζει, μπορείς πολύ εύκολα να κάτσεις σπίτι σου. Αυτή είναι η δική μου η νοοτροπία, η δική μου φιλοσοφία. Μπαίνεις μέσα και παίζεις για το καλύτερο, κυνηγάς την νίκη, κυνηγάς το να γίνεις καλύτερος και ας είμαστε εμείς αυτοί που θα καταφέρουμε να βοηθήσουμε τον Αρη να βγει από τα προβλήματα».

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη:

«Ο κόουτς έχει μάθει στην ζωή του να μην τα παρατάει, να έχει πολύ υπομονή, να παλεύει τα πάντα. Ήταν έτσι σας παίκτης, έτσι είναι και σαν προπονητής, Είναι πάρα πολύ δύσκολο, εγώ του βγάζω το καπέλο, όλα αυτά πρέπει να τα μεταφέρει στους παίκτες, όλο αυτό που έχεις μέσα σου. Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι σε έναν προπονητή. Είναι έξω από τις γραμμές και πρέπει πέντε άτομα που είναι μέσα σε αυτές και παίζουνε, να καταφέρουν να κάνουν αυτό που έχεις εσύ στο μυαλό σου. Είναι δύσκολο να περάσεις την νοοτροπία του μαχητή, του νικητή, σε κάθε παίκτη. Πρέπει να το έχει και ο άλλος μέσα του, θεωρώ όμως ότι με την προσπάθεια, σπρώχνοντας ο ένας τον άλλον, θα τα καταφέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα