Τα φρέσκα νέα από τις αυτοκινητοβιομηχανίες


Τα νέα στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας από τον Νίκο Λιβανό για το pagenews.gr.

Suzuki concept e-Survivor: Ηλεκτρικό SUV αλά …ιαπωνικά

Στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκυο η Suzuki θα παρουσιάσει το concept e-Survivor, ένα πρωτότυπο SUV που βασίζεται στην επιτυχία

του Jimny και του Vitara. Θα έχει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, ένα σε κάθε τροχό! Η εσωτερική του σχεδίαση θα είναι εξίσου ενδιαφέρουσα με την εξωτερική. Και ενώ το e-Survivor ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στο μέλλον, η Suzuki ετοιμάζεται να γιορτάσει τα εκατό χρόνια της το 2020, με πολλές τετράτροχες εκπλήξεις όπως το εικονιζόμενο.

Nissan: Στα κορυφαία εμπορικά σήματα της Υφηλίου

Σύμφωνα με την Interbrand, τον κορυφαίο οργανισμό στην αξιολόγηση εταιρικών σημάτων, η Nissan αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο πολύτιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο. Συγκεκριμένα, με την ετήσια έκθεση Best Global Brands για το τρέχον έτος που δημοσιεύεται από την Interbrand, η Nissan κατετάγη ως το 39ο πιο πολύτιμο εμπορικό σήμα στον κόσμο, σημειώνοντας αύξηση σε σχέση με την περσινή κατάταξη (στην 43η θέση) και με την αξία του εμπορικού της σήματος να εκτοξεύεται πάνω από τα 11,53 δισεκατομμύρια δολάρια !

Dacia DOKKER: Έρχεται το Νοέμβριο

Η Dacia, ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά και στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα με το Dacia DOKKER. Βασισμένο στη φιλοσοφία της μάρκας που σαν στόχο έχει να προσφέρει απόλυτα ολοκληρωμένα αυτοκίνητα με κορυφαίο value for money, το DOKKER χάρη και στο στιβαρό του χαρακτήρα μπορεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις. Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της Dacia, το DOKKER θα εφοδιάζεται με τους προηγμένους πετρελαιοκινητήρες της Renault. Το εμπορικό λανσάρισμα του Dacia DOKKER αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας τον προσεχή Νοέμβριο.

Opel Astra: 500.000 Παραγγελίες για το “Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016”

Το Opel Astra, που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2015, έχουν ήδη πείσει πάνω από 500.000 πελάτες σε όλη την Ευρώπη. Bestseller επί πολλά χρόνια, κατέχει σήμερα τη δεύτερη θέση στην Ευρωπαϊκή αγορά συμπαγών μοντέλων, ενώ είναι Νο.2 σε πωλήσεις και στη Γερμανία και άλλες σημαντικές αγορές. Από φέτος, το Astra κατάφερε να ανέβει στην κορυφή της κατηγορίας του στην Ολλανδία.

Η νέα BMW 640 d xDrive Gran Turismo

Από το Νοέμβριο του 2017, η γκάμα της νέας BMW Σειράς 6 Gran Turismo θα επεκταθεί με την έναρξη παραγωγής μιας δεύτερης έκδοσης κινητήρα diesel. Η νέα BMW 640d xDrive Gran Turismo συνδυάζει σπορ επιδόσεις και κορυφαία οδηγική άνεση με υψηλή απόδοση. Ο 3-λιτρος straight six κινητήρας BMW TwinPower Turbo χρησιμοποιεί υπερπλήρωση πολλαπλών σταδίων με μεταβλητή γεωμετρία στους υπερσυμπιεστές χαμηλής και υψηλής πίεσης καθώς και άμεσο ψεκασμό Common Rail. Αποδίδει 320 hp και μέγιστη ροπή 680 Nm.

Keywords
Τυχαία Θέματα