Γ. Μυλόπουλος: Ούτε η Βενιζέλου θα κλείσει, ούτε η Εγνατία θα μονοδρομηθεί (VIDEO)

Στη διαβεβαίωση ότι δεν θα κλείσει η Βενιζέλου και δεν θα μονοδρομηθεί η Εγνατία για χρόνια, λόγω των εργασιών του μετρό Θεσσαλονίκης, προχώρησε μιλώντας στο διεθνές συνέδριο για τις μεταφορέ ΙCTR 2017, το οποίο πραγματοποιείται στο ΕΚΕΤΑ, ο πρόεδρος της Αττικό

Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος.

"Δεν θα κλείσει ούτε η Βενιζέλου, ούτε θα μονοδρομηθεί η Εγνατία, για χρόνια όπως λέγεται. Η λύση την οποία επεξεργαζόμαστε δεν θα επηρεάσει ή θα επηρεάσει στο ελάχιστο το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Επιτρέψτε μου να πω η μεγάλη ζημιά, στην πόλη, στους επιχειρηματίες και τους καταστηματάρχες της Θεσσαλονίκης δεν έγινε εξαιτίας του μετρό. Έγινε εξαιτίας της καθυστέρησης του μετρό", ανέφερε ο Γιάννης Μυλόπουλος.

Ο κ. Μυλόπουλος έφερε ως παράδειγμα το μετρό της Καλαμαριάς, τονίζοντας πως παρότι και εκεί υπάρχουν λαμαρίνες οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες δεν διαμαρτύρονται γιατί το έργο προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, ενώ το έργο του μετρό Θεσσαλονίκης όπως είπε έχει καθυστερήσει αδικαιολόγητα και έχει προξενήσει προβλήματα στο κέντρο της πόλης.

"Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η ζημιά που έγινε δεν έγινε εξαιτίας αυτού καθαυτού του έργου αλλά εξαιτίας των καθυστερήσεων και της αδράνειας", τόνισε πρόεδρος της Αττικό Μετρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα