Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερις νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το "Κin". Οι δημιουργοί Τζόναθαν και Τζος Μπέικερ κάνουν το σκηνοθετικό ντεμπούτο τους με το "Kin", που βασίζεται σε μία βραβευμένη ταινία μικρού μήκους με τίτλο "Bag Man".

Από σήμερα μπορείτε να παρακολουθήσετε και το "Bel Canto" . H ταινία βασίζεται στο βιβλίο της Αν Πάτσετ που εκδόθηκε το 2001. Έμπνευση και αφορμή για το βιβλίο αποτέλεσε η πραγματική ιστορία μιας

ομηρίας στο Περού το 1996.

Ακόμα πρεμιέρα κάνει και το "Searching". Ένα υπερ-μοντέρνο θρίλερ, μέσω της τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε καθημερινά για να επικοινωνήσουμε, με τον David να πρέπει να εντοπίσει τo ψηφιακό αποτύπωμα της κόρης του πριν εξαφανιστεί για πάντα.

Τέλος σήμερα θα γίνει η πρώτη προβολή της ταινίας "A Simple Favor". Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από την Στέφανι μια μαμά «vlogger» που αναζητά την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της καλύτερης της φίλης , της Έμιλi

Kin

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο πρώην κατάδικος (Τζάκ Ρέινορ) και ο υιοθετημένος μικρός αδελφός του (Μάιλς Τρούιτ) μπαίνουν στο στόχαστρο ενός εκδικητικού εγκληματία (Τζέιμς Φράνκο) και δύο στρατιωτών από άλλο πλανήτη. Για να ξεφύγουν τρέπονται σε φυγή αρματωμένοι με ένα μυστήριο όπλο που είναι και η μοναδική ασπίδα προστασίας τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝΑΘΑΝ & ΤΖΟΣ ΜΠΕΪΚΕΡ

Σενάριο: ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΕΪΣΙ

Ηθοποιοί: ΤΖΑΚ ΡΕΪΝΟΡ, ΤΖΕΪΜΣ ΦΡΑΝΚΟ, ΖΟΪ ΚΡΑΒΙΤΖ, ΚΑΡΙ ΚΟΥΝ, ΝΤΕΝΙΣ ΚΟΥΕΪΝΤ, ΜΑΪΛΣ ΤΡΟΥΙΤ

Διάρκεια: 102 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2016

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Bel Canto

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Ροξάν Κρος (Τζούλιαν Μουρ), μια διάσημη Αμερικανίδα σοπράνο, ταξιδεύει στη Νότια Αμερική για να δώσει ένα πριβέ κονσέρτο για τα γενέθλια ενός πλούσιου Ιάπωνα βιομήχανου (Κεν Γουατανάμπε). Στην συνάθροιση παρευρίσκονται πολιτικοί και διπλωμάτες, όταν ξαφνικά τη βίλα καταλαμβάνουν αντάρτες που απαιτούν την απελευθέρωση των φυλακισμένων συντρόφων τους. Έγκλειστοι στο ίδιο σπίτι επί ένα μήνα, όμηροι και απαγωγείς θα αναγκαστούν να βρουν κοινούς κώδικες επικοινωνίας ακόμα κι αν μιλούν διαφορετική γλώσσα. Η μουσική θα τους οδηγήσει με μοναδικό τρόπο στο να ξεπεράσουν τις έχθρες και τις διαφορές τους, ανακαλύπτοντας ότι αυτά που τους ενώνουν είναι πιο σημαντικά από αυτά που τους χωρίζουν. Μια δυνατή ιστορία αγάπης που βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Αν Πάτσετ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΠΟΛ ΓΟΥΑΪΤΖ

Σενάριο: ΠΟΛ ΓΟΥΑΪΤΖ & ΑΝΤΟΝΙ ΓΟΥΑΪΝΤΡΟΜΠ

Ηθοποιοί: ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΜΟΥΡ, ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΚΟΧ, ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΛΑΜΠΕΡ, ΕΛΣΑ ΖΙΛΜΠΕΡΣΤΑΪΝ, ΚΕΝ ΓΟΥΑΤΑΝΑΜΠΕ

Διάρκεια: 102 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Searching

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μετά την εξαφάνιση της 16χρονης κόρης του David Kim (John Cho), ξεκινά μία έρευνα στην τοπική κοινωνία και ένας ντετέκτιβ ανατίθεται στην υπόθεση. Μετά από 37 ώρες και χωρίς κανένα προβάδισμα, ο David αποφασίζει να ψάξει σε ένα μέρος που δεν έχει κοιτάξει ακόμα και πού όλα τα μυστικά κρατούνται σήμερα: το laptop της κόρης του. Σε ένα υπερ-μοντέρνο θρίλερ, μέσω της τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε καθημερινά για να επικοινωνήσουμε, ο David πρέπει να εντοπίσει τo ψηφιακό αποτύπωμα της κόρης του πριν εξαφανιστεί για πάντα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΑΝΙΣ ΣΑΓΚΑΝΤΙ

Σενάριο: ΑΝΙΣ ΣΑΓΚΑΝΤΙ

Ηθοποιοί: ΝΤΕΜΠΡΑ ΜΕΣΙΝΓΚ, ΤΖΟΝ ΤΣΟ, ΜΙΣΕΛ ΛΑ, ΤΖΟΖΕΦ ΛΙ

Διάρκεια: 102 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

A Simple Favor - Μια Μικρή Χάρη

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από την Στέφανι μια μαμά «vlogger» που αναζητά την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της καλύτερης της φίλης , της Έμιλι. Η Έμιλι ένα πρωινό της τηλεφωνεί και της ζητάει μια μικρή χάρη, να παραλάβει η Στέφανι τον γιό της από το σχολείο μέχρι η ίδια να επιστρέψει από την δουλεία της. Από εκείνη την στιγμή τα ίχνη της Έμιλι αγνοούνται.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΠΟΛ ΦΙΓΚ

Σενάριο: ΤΖΕΣΙΚΑ ΣΑΡΖΕΡ

Ηθοποιοί: ΑΝΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚ, ΜΠΛΕΪΚ ΛΑΪΒΛΙ, ΧΕΝΡΙ ΓΚΟΛΝΤΙΝΓΚ, ΑΝΤΡΙΟΥ ΡΑΝΕΛΣ

Διάρκεια: 117 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2018

Είδος ταινίας: ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Keywords
Τυχαία Θέματα