Ο Παναιτωλικός έβαλε... κάτω τον Άρη των δέκα παικτών

Ο Άρης έπαιξε με παίκτη λιγότερο για πάνω από μία ώρα αγώνα και ηττήθηκε με 1-2 από τον Παναιτωλικό, που τον προσπέρασε στη βαθμολογία παίρνοντας το πρώτο "διπλό" της ιστορίας του στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Super League τα είχε όλα. Φάσεις από νωρίς και δοκάρι για τον Άρη, σοκαριστικό τραυματισμό του Καμαρά στο 9ο λεπτό, αποβολή του Κουέστα (28΄) και χαμένο πέναλτι του Μάσουρεκ στο πρώτο ημίωρο,

όμως δεν είχε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μαλή στο 63΄, ο Άρης ισοφάρισε στο 71΄ με κοντινό πλασέ του Ντιγκινί και η ομάδα του Αγρινίου ξαναπήρε το προβάδισμα στο 75΄ με γκολ του Λουσέρο από... απευθείας εκτέλεσ κόρνερ.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα του Άρη στο πρωτάθλημα και έφερε αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες. Για τον Παναιτωλικό αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη επί του Άρη στην ιστορία του συλλόγου, με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να ανεβάζει την ομάδα του Δέλλα στην 5η θέση με 21 βαθμούς, βάζοντας από κάτω μεταξύ άλλων και τον Άρη που έμεινε στους 19 βαθμούς.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ(Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (55’ Μενέντεζ), Σιώπης, Ματίγια, Γκάμα, Ματέο Γκασία (82’ Ναζλίδης), Ντιγκινί, Γιουνές (29’ Αναγνωστόπουλος)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κυριακίδης, Λιάβας, Τσοκάνης, Μαλής, Σουάρες, Ντίαζ (88’ Χαντακιάς), Λουσέρο, Καμαρά (13’ Μανά), Μάζουρεκ (83’ Τσιγγάρας), Ντα Σίλβα, Μοράρ

Keywords
Τυχαία Θέματα