Φ. Κουβέλης: Θα γίνουν προσλήψεις στο Λιμενικό- Προσπαθούμε όλοι για την αναβάθμιση του Σώματος

Στην ιδιαίτερα σημαντική συμβολή του Λιμενικού Σώματος, στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, του θαλάσσιου περιβάλλοντος αλλά και στην αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, αναφέρθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, κατά τη διάρκεια των εργασιών του 11ου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος.

Ο Φώτης Κουβέλης

τόνισε παράλληλα με αφορμή την καταβολή των αναδρομικών στους εργαζομένους που ανήκουν στα “ειδικά μισθολόγια”, ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση των ανθρώπων της εργασίας και του κοινωνικού κράτους.

Στο Συνέδριο παραβρέθηκαν ακόμη οι δύο γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Χρήστος Λαμπρίδης και Διονύσης Τεμπονέρας, η Υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου και οι Βουλευτές του κόμματος στο Νομό, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Μάκης Μπαλλής.

Σχετικά με το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών και το θέμα των Σκοπίων, ο κ. Κουβέλης σημείωσε πως: “Οι εκλογές θα γίνουν σύμφωνα με τις επιλογές της κυβέρνησης τον Οκτώβριο του 2019. Το κυρίαρχο θέμα δεν είναι μόνο τα εθνικά θέματα αλλά και σε ποια πολιτική κατεύθυνση θα πάει η χώρα μας. Εμείς υποστηρίζουμε ότι η δική μας πολιτική είναι εκείνη που έχει το προοδευτικό περιεχόμενο. Και για αυτό πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θα κρίνει τις πολιτικές και θα επιλέξει το ΣΥΡΙΖΑ”.

Αναφερόμενος στις τελευταίες δηλώσεις του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου, τόνισε ότι: “Ο κ. Καμμένος έχει δηλώσει ότι εάν και εφόσον έρθει στο ελληνικό Κοινοβούλιο η Συνθήκη των Πρεσπών θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα αμφισβητήσει την παρουσία της κυβέρνησης. Ο Πάνος Καμμένος όταν συνεργάσθηκε με το ΣΥΡΙΖΑ συνεργάσθηκε στη βάση συγκεκριμένων ζητημάτων . Δεν εκχώρησε τη βάση της ιδεολογικής και πολιτικής του ταυτότητας στο ΣΥΡΙΖΑ και προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκχώρησε τη δική του ιδεολογικοπολιτική του ταυτότητα στον κ. Καμμένο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα