Δήμητρα Αλεξανδράκη – Έλλη Παπαγγελή: Στα μαχαίρια για την Ιωάννα Μπέλλα!

Nέα δεδομένα έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση Δήμητρα Αλεξανδράκη – Δημήτρης Μηλιώνης – Ιωάννα Μπέλλα, καθώς στο παιχνίδι μπαίνει και το όνομα της Έλλης Παπαγγελή.

Ούτε καλημέρα δεν λένε πλέον η Δήμητρα και η Έλλη, σύμφωνα με πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών. Ο λόγος; Η Ιωάννα και το βίντεο που κυκλοφόρησε από νυχτερινό κέντρο, όπου η Σταρ Ελλάς διασκέδαζε με τον επιχειρηματία και σύντροφο της Δήμητρας όταν εκείνη

ήταν στο Nomads.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη φωτογράφισε μια γυναίκα, λέγοντας: «Έχει στηθεί μια πολύ καλή πλεκτάνη. Τα πλάνα που είδαμε έχουν τραβηχτεί από μια υποτιθέμενη φίλη μου, ήταν στο απέναντι τραπέζι και τράβηξε αυτό το βίντεο. Με αποδείξεις στα λέω αυτά. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί είναι μια κοπέλα που αγαπούσα πολύ. Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και δεν απαντάω, δεν υπάρχει λόγος».

Όπως γράφει η Σάσα Σταμάτη, η γυναίκα αυτή είναι η Έλλη Παπαγγελή, με την οποία κάποτε η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν φίλη και κυκλοφορούσαν μαζί στα κοσμικά στέκια της πόλης. Η Δήμητρα δεν θέλει να πει το όνομά της δημόσια για να μην την εκθέσει, ενώ από την άλλη η Έλλη κάνει προσπάθειες για να τα βρουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης Μηλιώνης και η πρώην παίκτρια του Nomads είναι αυτή τη στιγμή περισσότερο δεμένοι από ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα