Ο καιρός σήμερα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από το μεσημέρι και μετά, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, φαινόμενα που τοπικά δεν αποκλείεται να είναι έντονα περιμένουμε την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019. Τις βραδινές ώρες κατά τόπους έντονα φαινόμενα αναμένονται στη Μακεδονία και ενδεχομένως στη Θράκη.

Στη Θεσσαλονίκη

αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί 6 μποφόρ και μετά το μεσημέρι νότιοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.

Στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, τις πρωινές ώρες ο καιρός θα είναι καθαρός, ενώ τις απογευματινές ώρες θα επικρατήσει συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 26 και 30 βαθμών Κελσίου.

Στη Σιθωνία Χαλκιδικής, αναμένεται συννεφιά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ενώ στα μέσα της ημέρας ο καιρός θα είναι καθαρός. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και οι θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα