Νεαρός έριξε BMW στο ποτάμι επειδή ήθελε να του αγοράσουν Jaguar (VIDEO)

Ένας νεαρός Ινδός από πλούσια οικογένεια έριξε στο ποτάμι μια BMW Σειρά 3 που του είχαν αγοράσει οι γονείς του ως δώρο γενεθλίων, καθώς θα προτιμούσε μια Jaguar.

Ο 22άχρονος που σύμφωνα με το drive.gr, είναι γνωστός στην περιοχή ως Akash, θύμωσε επειδή η BMW δεν ήταν αρκετά μεγάλη για αυτόν και τους φίλους του. Έτσι, αποφάσισε να

την ξεφορτωθεί ρίχνοντάς την στο ποτάμι και στέλνοντας το βίντεο επιδεικτικά στους γονείς του, όπως αναφέρουν πηγές της τοπικής αστυνομίας. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως τον είδαν να ρίχνει το αυτοκίνητο στο νερό και να βγαίνει από τη θέση του οδηγού πριν αυτό παρασυρθεί από τα ρεύματα.

Ο πλούσιος πατέρας του Akash που βιοπορίζεται από την εκμετάλευση ακινήτων στην περιοχή Haryana της Ινδίας δήλωσε: «Ήθελα να κάνω στο γιο μου ένα δώρο για τα γενέθλιά του. Είχαμε τη δυνατότητα να του πάρουμε μια BMW, όμως αυτός επέμενε πως ήθελε μια Jaguar. Είπε πως το αυτοκίνητο ήταν υπερβολικά μικρό αλλά θεωρήσαμε ότι θα ήταν εντάξει. Δεν φανταζόμασταν ποτέ πως θα έκανε κάτι τέτοιο.»

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και βυθίστηκε ολοκληρωτικά, ενώ χρειάστηκαν αρκετοί γερανοί για να το βγάλουν από το νερό με εκατοντάδες ανθρώπους να παρακολουθούν έκπληκτοι τη διαδικασία.

Παρά του ότι μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Ινδίας ζει σε συνθήκες ακραίας φτώχιας, τα ανώτερα στρώματα βλέπουν τον πλούτο τους να αυξάνεται ταχύτατα. Πιο συγκεκριμένα, ο αριθμός των Ινδών με πάνω από $30 εκατομμύρια σε καταθέσεις έχει αυξηθεί κατά 24% μέσα στα τελευταία 5 χρόνια σύμφωνα με την ετήσια οικονομική αναφορά του Knight Frank.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα