Νέο 7-θέσιο SUV στη γκάμα της Jeep

Το αναπτυξιακό πλάνο της Jeep φαίνεται πως βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη καθώς το αφεντικό της FCA, Mike Manley, επιβεβαίωσε την έλευση ενός νέου 7-θέσιου μοντέλου καθώς και του αναμενόμενου στην αγορά των ΗΠΑ, ακόμα μεγαλύτερου Wagoneer.

Στις δηλώσεις του ο Manley τόνισε πως ο όμιλος θα συνεχίσει να επενδύει για τον εκσυγχρονισμό των μονάδων παραγωγής της εταιρίας στις ΗΠΑ

προκειμένου να υποστηριχθεί και η παραγωγή δύο νέων μοντέλων. Το ένα από αυτά θα είναι ένα μεγάλο 7-θέσιο SUV και το δεύτερο θα αφορά την αναβίωση του δημοφιλούς στις ΗΠΑ, Grand Wagoneer που θα βρίσκεται και στην κορυφή της γκάμας της Jeep.

Το νέο 7-θεσιο SUV θα τοποθετείται πρακτικά δίπλα στο Grand Cherokee και θα απευθύνεται σε όσους θέλουν ακόμα περισσότερη πρακτικότητα καθώς οι έρευνες έχουν δείξει πως αρκετοί από τους αγοραστές της κατηγορίας προτιμούν τα αυτοκίνητα με τρεις σειρές καθισμάτων. Έτσι το μερίδιο της αγοράς έχει μοιραστεί κατά 40% σε μοντέλα με 5 θέσεις όπως το Grand Cherokee και κατά 60% σε 7-θέσια μοντέλα όπως το νέο Jeep. Ωστόσο το νέο μοντέλο είναι μάλλον απίθανο να μοιράζεται την ίδια ονομασία με το Grand Cherokee που έχει ένα δικό του πιστό κοινό και έχει χτίσει γύρω από το όνομά του μια συγκεκριμένη και σημαντική ιστορία.

Πηγή: newsauto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα