ΝΔ Θεσσαλονίκης: Πολύωρη συνεργασία Γυφτόπουλου - Καλλίτση - Ιωακείμοβιτς

Αντί τελετής παράδοσης παραλαβής, πολύωρη συνεργασία είχαν σήμερα παραμονή 25 ης Μαρτίου και μέχρι αργά το βράδυ ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ., Αντώνης Γυφτόπουλος με τον νέο Διευθυντή του Κόμματος στη Θεσσαλονίκη Θεόδωρο Καλλίτση και τον απερχόμενο Διευθυντή, Ζήση Ιωακείμοβιτς.

Τα τρία στελέχη επιβεβαίωσαν με τη συνεργασία τους ότι η αλλαγή σκυτάλης στη Ν.Δ. Θεσσαλονίκης έχει χαρακτηριστικά κλασσικά αθλητικά. Το μέλος της ομάδας, δίνει τη σκυτάλη στον επόμενο για να τρέξει αυτός ακόμα πιο δυνατά και να πετύχει η ομάδα τη νίκη.

Έτσι, η Νέα Δημοκρατία πολύ σύντομα θα πετύχει τον αντικειμενικό της σκοπό, που δεν είναι άλλος από το να αναλάβει το συντομότερο δυνατό την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας καθώς αυτό αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα