Ν. Κακλαμάνης: Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκκωφαντική

Αμφίπλευρη διεύρυνση τόσο προς τον κεντρώο χώρο όσο και προς αυτόν της πατριωτικής ∆εξιάς είναι η πάγια στρατηγική της Νέας ∆ηµοκρατίας, σύµφωνα µε όσα είπε ο βουλευτής Α’ Αθηνών και αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαµάνης σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.

"Το μήνυμα της Ν∆ για τις ευρωεκλογές είναι διπλό: ένα προς την Ευρώπη και ένα προς το εσωτερικό της Ελλάδας. Προς την Ευρώπη

το µήνυµά µας πρέπει να είναι ότι θα δώσουµε µάχη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την επιστροφή σε πολλές από τις ιδρυτικές αξίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης που σήμερα έχουν ξεχαστεί", τόνισε.

"Το αποτέλεσμα θα εκπλήξει και θα οδηγήσει τους σχεδιασμούς του κ. Τσίπρα στο κενό…Η ήττα των συνδυασµών του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκκωφαντική." είπε αναφερμόμενος στις εκλογές.

Για την προστασία της πρώτης κατοικίας, ο βουλευτής σημειώνει ότι το νομοσχέδιο είναι χειρότερο από το ισχύον προστατευτικό καθεστώς και ήρθε με καθυστέρηση τεσσάρων χρόνων, ενώ για τις 120 δόσεις, αναφέρει ότι ήταν θέση της ΝΔ και δέσμευση του Κ. Μητσοτάκη εδώ και δύο χρόνια.

Ο κ. Κακλαμάνης σχολίασε την επιλογή του Πέτρου Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας το ερώτημα, «πώς είναι δυνατόν να ισχύει η ρήση του κ. Τσίπρα, «είστε το κόμμα των ελίτ (ΝΔ) και εμείς το κόμμα των φτωχών».

Keywords
Τυχαία Θέματα