Μπίλι Ζέϊν: Ηθοποιός στον «Τιτανικό», ζωγράφος στη Θεσσαλονίκη

Έγινε γνωστός μέσα από την ταινία «Τιτανικός» του Τζέιµς Κάµερον, υποδυόμενος τον αλαζονικό αρραβωνιαστικό της νεαρής Ρόουζ, την οποία έπαιζε η Κέιτ Γουίνσλετ. Ελάχιστοι, όμως, γνωρίζουν ότι αυτή η κινηματογραφική του στιγμή αποκάλυψε ένα άλλο ταλέντο του, τη ζωγραφική.

Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός Μπίλι Ζέιν, που πλέον σταδιοδρομεί και ως παραγωγός στο Χόλυγουντ, είναι και ζωγράφος. Μάλιστα, παρουσιάζει τη δουλειά του σε γκαλερί στο Λος Αντζελες, το Μαϊάμι, το Λονδίνο και το Μιλάνο. Τον Νοέμβριο θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη

ως ambasssador και τιμώμενος καλλιτέχνης της 4ης ∆ιεθνούς Εκθεσης Art Thessaloniki Fair, που φιλοξενεί περισσότερες από 35 γκαλερί από όλο τον κόσµο και αναµένεται να προσελκύσει πάνω από 15.000 φιλότεχνους.

«Ο Μπίλι Ζέιν είναι ένας σηµαντικός εικαστικός και αποδέχτηκε µε χαρά την πρόσκλησή µας να εκθέσει εδώ τη δουλειά του, µε δικό του περίπτερο, να μιλήσει για την τέχνη και να τιµήσει µια ελληνική διοργάνωση» λέει στο «Εθνος της Κυριακής» ο καλλιτεχνικός διευθυντής της 4th Art Thessaloniki.

Keywords
Τυχαία Θέματα