Ο Αλέξης Γεωργούλης απαντά για τον Μάρκο Σεφερλή και την Άννα Παναγιωτοπούλου

Σε συνέντευξή του, ο Αλέξης Γεωργούλης αποκαλύπτει στο page2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και τον Γιάννη Πουλόπουλο, τι είπε με τον Μάρκο Σεφερλή όταν συζήτησαν για το «Ζητείται ψεύτης» και απαντά για την Άννα Παναγιωτοπούλου.

Δείτε την συνέντευξη:

Στο θέατρο έχεις να αναμετρηθείς με τον Μάρκο Σεφερλή, μιας και πήρες τον ρόλο που επρόκειτο να κάνει εκείνος.

Δεν

συμφωνώ ότι έχω να αναμετρηθώ με τον Μάρκο Σεφερλή. Είναι εκτός της δικής μου εξίσωσης, αλλά και του Μάρκου οποιαδήποτε σύγκριση. Απλά έκλεισε ένας κύκλος και άνοιξε ένας άλλος. Για να είμαι ειλικρινής απέναντί σου, δεν γνώριζα καν το παρασκήνιο της συνεργασίας του Μάρκου με τους παραγωγούς του θεάτρου Παλλάς. Αυτό που ήξερα είναι ότι έγινε πρόταση σε κάποιους ηθοποιούς, όπως έγινε και σε εμένα. Εμένα, αυτό που με ρώτησαν ήταν: «μπορείς να πάρεις αυτόν τον ρόλο στους ώμους σου;». Το βρήκα ενδιαφέρον και αρκετά δελεαστικό και έτσι είπα «ναι» σ’ αυτό το ταξίδι.

Είχες πει σε συνέντευξή σου ότι θα προσπαθούσες να επικοινωνήσεις μαζί του.

Ναι. Μιλήσαμε με τον Μάρκο και αυτό που είπαμε και οι δύο ήταν ότι δεν θέλουμε να δώσουμε συνέχεια σε όλο αυτό που έγινε. Τόσο η δική του θέση, όσο και η δική μου είναι ότι δεν επιθυμούμε να ρίξουμε άλλο λάδι στη φωτιά! Δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε τροφή σε άλλα σχόλια.

Πώς αντέδρασες όταν έμαθες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου, μιλώντας για το «Ζητείται ψεύτης», είπε ότι «από τον Σεφερλή δεν το συζητάω ότι θα είναι καλύτερος ο Γεωργούλης»;

Δεν αντέδρασα ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Εγώ δεν μπήκα ποτέ σε σύγκριση με τον Μάρκο Σεφερλή και δεν θα το έκανα ποτέ. Αυτό θα μπορούσε να το κάνει ένας παραγωγός, ένας σκηνοθέτης, ένας κριτικός, ή -όπως έγινε σ’ αυτή την περίπτωση- μια ηθοποιός, όπως είναι η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα