Μουσικές βραδιές με πανσέληνο σε μνημεία της Θεσσαλονίκης

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης συμμετέχει στις θεσμοθετημένες εκδηλώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την Πανσέληνο του Αυγούστου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κυριακή 26 Αυγούστου, 21:00 – 23:30: μουσική βραδιά στο Ανακτορικό Συγκρότημα του Γαλερίου, κατά τη διάρκεια της οποίας μέλη του σχήματος «Διαχρονικό» θα παρουσιάσουν κομμάτια σε στίχους και μουσική του Χρήστου Βερνάρδου και έντεχνο ελληνικό ρεπερτόριο. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τον

Δήμο Θεσσαλονίκης.

Κυριακή 26 Αυγούστου, 21:00 – 23:30: άνοιγμα του Ωδείου της Αρχαίας Αγοράς για το κοινό εκτός του κανονικού ωραρίου λειτουργίας.

Κυριακή 26 Αυγούστου, 20:30 – 23:00: άνοιγμα της Ροτόντας για το κοινό εκτός του κανονικού ωραρίου λειτουργίας.

Δευτέρα 27 Αυγούστου, 21:00: συναυλία στο Επταπύργιο. Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης διοργανώνουν βραδιά ποίησης και μουσικής. Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστεί η «Σονάτα του σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου σε απαγγελία της Καριοφυλιάς Καραμπέτη. Στο δεύτερο μέρος ο Γιώργος Εμμανουήλ Λαζαρίδης θα ερμηνεύσει έργα για πιάνο του L. V. Beethoven.

Είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις της Πανσελήνου: ελεύθερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα