Συνεδριάζει σήμερα το ΔΣ Μαραθώνα- Aνεπιθύμητο και ανίκανο χαρακτηρίζουν οι κάτοικοι τον Ηλία Ψινάκη

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα, μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Στο Συμβούλιο θα κριθεί το μέλλον του Ηλία Ψινάκη ως δημάρχου, καθώς 23 δημοτικοί σύμβουλοι Μαραθώνα με επίσημο αίτημά τους προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Αιμίλιο Ρεϊσογλου έχουν ζητήσει την άμεση συνεδρίαση του σώματος προκειμένου να εκδοθεί ψήφισμα για την παραίτηση του Δημάρχου, μετά τα τραγικά αποτελέσματα της φονικής πυρκαγιάς.

Η αγανάκτηση της τοπικής κοινωνίας για την απουσία του κ. Ψινάκη τις κρίσιμες ώρες αλλά και για τις δημόσιες τοποθετήσεις που ακολούθησαν της

φονικής πυρκαγιάς είναι μεγάλη. Ο δήμαρχος είχε δηλώσει πως και το δικό του σπίτι κάηκε, ωστόσο στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Λίγες ημέρες μετά δε πόσταρε στο Instagram φωτογραφία στην οποία ευχαριστούσε τον κόσμο για τη στήριξη και κατέληγε: «Σας περιμένω όλους να κάνουμε τα αποκαΐδια πάλι παράδεισο και να μη ξαναγράψουμε ποτέ ξανά τέτοια post».

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η παρουσία των κατοίκων του Δήμου Μαραθώνα στο χώρο της Αφετηρίας Μαραθωνίου Δρόμου, εκεί που βρίσκεται η αίθουσα συνεδριάσων του Δ.Σ.

Keywords
Τυχαία Θέματα