Συνεχίζονται οι εργασίες για την κατεδάφιση περίφραξης στη Χαλκιδική- Η χάραξη κατέληξε σε... εκκλησάκι και δέντρα! (ΦΩΤΟ)

Θα συνεχιστούν οι εργασίες για την κατεδάφιση της περίφραξης στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, μεταξύ Πολύχρονου και Χανιώτης. Οι εργασίες που ξεκίνησαν χτες προκειμένου να ανοίξει δρόμος ελεύθερης πρόσβασης στην θάλασσα διεκόπησαν, καθώς οι υπεύθυνοι λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο.

Η άρχική χάραξη φαίνεται ότι δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, καθώς κατέληξε σε...εκκλησάκι, μία αποθήκη και δύο δέντρα, ένα πεύκο και μία ελιά.

Οι υπεύθυνοι καλούνται να βρουν λύση, ώστε να μη χρειάζεται οι χρήστες του δρόμου να κάνουν... ζιγκ ζαγκ

για να περάσουν από τον δρόμο συνολικού φάρδους 2,5 μέτρων.

Όπως ανέφερε η δασάρχης Κασσάνδρας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, η ελιά που βρίσκεται στο σημείο μπορεί να κοπεί, ωστόσο, για το πεύκο χρειάζεται άδεια από το δασαρχείο, θέμα και το οποίο πρόκειται να διευθετηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι έδιναν μάχη εδώ και μια τετραετία για να ανοίξει η συγκεκριμένη δίοδος την οποία και είχαν αποκλείσει ιδιοκτήτες οικοπέδων στην περιοχή.

Ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει πως έχει προσφύγει στο ΣτΕ κατά της κατεδάφισης της περίφραξης και τον Οκτώβριο αναμένεται η οριστική απόφαση.

Φωτογραφία: Halkidikifocus.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα