Μηνυτήρια αναφορά Καρυπίδη σε Νεφελούδη - Ζητά να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία (ΦΩΤΟ)

Μηνυτήρια αναφορά κατά του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη κατέθεσε, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης.

Στη μηνυτήρια αναφορά του ο κ. Καρυπίδης, παραθέτει δηλώσεις του γενικού γραμματέα στην εκπομπή της Δημοτική Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, "Δημότης Online", τις οποίες χαρακτηρίζει ψευδείς και συκοφαντικές.

Στην εν λόγω

συνέντευξη όπως τονίζει ο κ. Καρυπίδης, ο κ. Νεφελούδης δήλωσε άκρως ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς για τον ίδιο και συγκεκριμένα τους εξής:

1."ψέμα πρώτο: θεωρώ ότι όλη αυτή η ιστορία είναι μια απάτη, καινούργια απάτη του Καρυπίδη σε βάρος και των εργαζόμενων και των πολιτών"

" ο ίδιος εκμεταλλεύεται, προστατεύεται από ένα πάθος λογικό των ανθρώπων που περιβάλλει τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης για να καλύψει τις δικές του, αν θέλετε, αμαρτίες, τις οικονομικές""κάνει μια νέα απάτη, είναι εκπαιδευμένος στο είδος με νέα απάτη για να μπορέσει να ρίξει στάχτη στα μάτια των εργαζόμενων στο ότι δεν χρωστάει πια αυτός λεφτά""είναι εθισμένος στο να λέει ψέματα και να εξαπατά τον κόσμο"

Ο κ. Καρυπίδης ζητά μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του Θεμιστοκλή Σόφου, να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του κ. Νεφελούδη για εξύβριση, δυσφήμηση και συκοφαντική δυσφήμηση με αφορμή τα όσα είπε στην εκπομπή της Δημοτική Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα ζητά να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία και την άμεση σύλληψη και προσαγωγή του κ. Νεφελούδη, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για την άσκηση σε βάρος του της ποινικής δίωξης για εξύβριση, δυσφήμηση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα