Επίσημο: Ανανεωμένο Citroën C1 MY2018

Το Citroën C1 του 2018 έχει αναβαθμισμένο κινητήρα, μεγαλύτερες δυνατότητες εξατομίκευσης και δύο ειδικές εκδόσεις.

Όπως το αδελφό μοντέλο του, το Toyota Aygo, έτσι και το Citroën C1 της δεύτερης γενιάς δέχτηκε ένα ελαφρό φρεσκάρισμα για το MY2018.

H πιο σημαντική αλλαγή αφορά στον 3κύλινδρο κινητήρα 1.0 VTi –προέλευσης Toyota – που αποδίδει τώρα 72 PS, 4 PS παραπάνω από πριν, και πληροί τις προδιαγραφές ρύπων Euro

6.2. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων ή με αυτοματοποιημένη έκδοση του ίδιου κιβωτίου.

Το ανανεωμένο C1 διατίθεται σε 32 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, και προσφέρει νέες επιλογές όσον αφορά στις εσωτερικές επενδύσεις.

Ενσωματώνει επίσης νέες τεχνολογίες, όπως οι MirrorLink, Android Auto και Apple CarPlay για το σύστημα πολυμέσων με την οθόνη αφής 7 ιντσών, η κάμερα οπισθοπορείας, η αναγνώριση ορίων ταχύτητας και η είσοδος/εκκίνηση χωρίς κλειδί. Τα συστήματα Active Lane Departure Warning, Active City Brake και Hill Start Assist είναι επίσης διαθέσιμα.

Για να προσελκύσει νεαρούς αγοραστές, το νέο C1 διατίθεται και σε δύο νέες, ειδικές εκδόσεις, τις Urban Ride και ELLE (από το περιοδικό), που έχουν ιδιαίτερο διάκοσμο, ξεχωριστούς χρωματικούς συνδυασμούς και έξτρα εξοπλισμό.

πηγή: drive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα