ΜέΡΑ25: Αδιανόητο ο κ. Πέτσας να αμφισβητεί την υποχρέωση του Βαρουφάκη να μετακινείται ώστε να προσέλθει στη Βουλή

Με σκληρή γλώσσα απαντά στον Στέλιο Πέτσα, ο οποίος κάλεσε τον Γιάννη Βαρουφάκη να αποδείξει πωςε η μόνιμη κατοικία του είναι στην Αίγινα, ο εκπρόσωπος τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης

Στη δήλωσή του ο κ. Κριθαρίδης χαρακτηρίζει "αδιανόητη" την αμφισβήτηση αυτή και τονίζει πως "θα προτιμούσαν ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 να μην έχει αποκαλύψει στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 9 Απριλίου τα δεινά που θα φέρει στην χώρα και στην Ευρώπη, η συνθηκολόγηση της κυβέρνησης στο

Eurogroup".

Αναλυτικά η απάντηση του ΜέΡΑ25:

"Είναι αδιανόητο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος να αμφισβητεί την υποχρέωση του Προέδρου Κοινοβουλευτικής Ομάδας να μετακινείται ώστε να προσέλθει στη Βουλή νόμιμα και σύμφωνα με την σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Κατανοούμε βέβαια ότι θα προτιμούσαν ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 να μην έχει αποκαλύψει στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 9 Απριλίου τα δεινά που θα φέρει στην χώρα και στην Ευρώπη, η συνθηκολόγηση της κυβέρνησης στο Eurogroup.

Το ΜέΡΑ25, ανεπηρέαστοι από τη συνηθισμένη λασπολογία, θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε αυτά που υπονομεύουν το μέλλον της χώρας μας και της Ευρώπης".

Διαβάστε επίσης:

Αντιδράσεις για το ταξίδι του Βαρουφάκη στην Αίγινα παρά την απαγόρευση - Τι απαντά ο ίδιος

Στ. Πέτσας: Να ζητήσει συγγνώμη ο Βαρουφάκης και να αποδείξει ότι στην Αίγινα είναι η μόνιμη κατοικία του

Keywords
Τυχαία Θέματα