Μεγάλη συνεργασία του Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ με το Σωμ. Επαγγελματιών Ιδιωτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Θεσσαλονίκης και Μακεδονίας - Θράκης

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ, στα πλαίσια της στρατηγικής του για σύναψη συνεργασιών με διακεκριμένους επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς που αποσκοπούν στην προαγωγή του εκπαιδευτικού, κοινωνικού και ερευνητικού έργου του, προχώρησεστην σύναψη αποκλειστικής συνεργασίας με το Σωματείο Επαγγελματιών Ιδιωτικών Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Θεσσαλονίκης & Μακεδονίας- Θράκης.

Απώτερος στόχος μέσα από αυτή τη ιδιαίτερα σημαντική συνέργεια είναι η προώθηση και η βελτίωση της εκπαιδευτικής κατάρτισης του τομέα Παιδαγωγικών του ΙΙΕΚ

ΠΑΣΤΕΡ όπου θα προσφέρονται από κοινού ημερίδες, διαλέξεις και σεμινάρια που θα απευθύνονται σε σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ. Επίσης με το σύμφωνο διασφαλίζεται η συνδιοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων στον τομέα των Παιδαγωγικών που θα απευθύνονται στους αποφοίτους και επαγγελματίες του τομέα των Παιδαγωγικών.

Επιπρόσθετα από τοΣωματείο Επαγγελματιών Ιδιωτικών Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Θεσσαλονίκης & Μακεδονίας- Θράκης θα υπάρχει μία συνεχής υποστήριξη της Πρακτικής Άσκησης των αποφοίτων της ειδικότητας «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων» σε αντίστοιχες δομές των ενδιαφερόμενων μελών του.Το Σύμφωνο Συνεργασίας υπεγράφη, από τον κ. Άκη Βαλογιάννη, Γενικό Διευθυντή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ, καθώς επίσης και από τον κ. Δημόπουλο Ελευθέριο πρόεδρο του Σωματείου Επαγγελματιών Ιδιωτικών Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Θεσσαλονίκης & Μακεδονίας- Θράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα