Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Τέσσερις νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η «Η Σύζυγος». Η ταινία διαδραματίζεται κυρίως στη δεκαετία του ’90, κάνοντας όμως αναδρομή και στα πρώτα χρόνια της σχέσης του ζευγαριού, πίσω στις δεκαετίες του ’50 και του ’60. Το σενάριο βασίζεται στο ομότιτλο, πετυχημένο και αγαπημένο, βιβλίο της Μεγκ Γούλιτζερ.

Από σήμερα μπορείτε να δείτε και την ταινία ο "Σεισμός", μια περιπέτεια στο Όσλο της

Νορβηγίας. Το ενεργό ρήγμα δείχνει ότι υπάρχουν πιθανότητες για μεγάλο σεισμό. Το πότε θα συμβεί αυτό, κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει με σιγουριά. Ίσως σε 100 χρόνια, ίσως σε 10 χρόνια, ίσως αύριο...

Στον "Φαροφύλακα", με φόντο ένα ομιχλώδες απομονωμένο νησί, ο ταλαντούχος Δανός Κρίστοφερ Νάιχολμ (The Killing, Taboo) σκηνοθετεί ένα κλειστοφοβικό και συγκινητικό θρίλερ εποχής με τις εξαιρετικές ερμηνείες των βετεράνων Πίτερ Μούλαν (Tyrannosaur) και Τζέραρντ Μπάτλερ (300) καθώς και του ανερχόμενου Κόνορ Σουίντελς (Sex Education).

Τέλος για τους μικρούς σινεφίλ πρεμιέρα κάνει, το Corgi: Το Σκυλάκι της Βασίλισσας. Η συναρπαστική περιπέτεια του Ρεξ, του αγαπημένου σκύλου της βασίλισσας, που το σκάει από το παλάτι και βρίσκεται αβοήθητος σε ένα καταφύγιο σκύλων στο Λονδίνο.

H Σύζυγος - The Wife

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Τζόαν είναι η τέλεια σύζυγος. Επί σαράντα χρόνια έχει θυσιάσει το ταλέντο, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της για να στηρίξει το σύζυγο της και τη λογοτεχνική του καριέρα. Ο γάμος τους έχει χτιστεί με άνισους όρους κι εκείνη έχει ξεπεράσει τα όρια της. Την παραμονή της βράβευσης του Τζο με το Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας, η Τζόαν ετοιμάζεται να αποκαλύψει το μεγαλύτερο μυστικό της καριέρας του.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΜΠΓΙΟΡΝ ΡΟΥΝΓΚΕ

Σενάριο: ΤΖΕΪΝ ΑΝΤΕΡΣΟΝ

Ηθοποιοί: ΓΚΛΕΝ ΚΛΟΟΥΖ, ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΣΛΕΪΤΕΡ, ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΠΡΑΪΣ

Διάρκεια: 99 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ

Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ & ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

The Quake - Ο Σεισμός

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το 1904, ένας σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε το Όσλο. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στο "Ρήγμα του Όσλο" το οποίο εκτείνεται κάτω από την πρωτεύουσα της Νορβηγίας. Σεισμοί μικρότερου μεγέθους εξακολουθούν να συμβαίνουν στην περιοχή ακόμα και σήμερα. Οι γεωλόγοι δεν είναι απολύτως σίγουροι, αλλά υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι ένας εξαιρετικά ισχυρός σεισμός είναι πολύ πιθανό να συμβεί στο κοντινό μέλλον στο Όσλο. Το πότε θα συμβεί αυτό, κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει με σιγουριά. Ίσως σε 100 χρόνια, ίσως σε 10 χρόνια, ίσως αύριο...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΝΤΕΡΣΕΝ

Σενάριο:

Ηθοποιοί: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΤΖΟΝΕΡ, ΚΑΘΡΙΝ ΘΟΡΜΠΟΡΓΚ ΤΖΟΧΑΝΣΕΝ, ΑΝ ΝΤΑΛ ΤΟΡΠ

Διάρκεια: 106 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

Χρονολογία παραγωγής: 2018

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

The Vanishing - Ο Φαροφύλακας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Τρεις φαροφύλακες πηγαίνουν για έξι εβδομάδες σε ένα ακατοίκητο νησί, 20 μίλια μακριά από τις δύσβατες ακτές της Σκωτίας. Καθώς ο Τόμας (Πίτερ Μούλαν), o Τζέιμς(Τζέραρντ Μπάτλερ) και ο Ντόναλντ (Κόνορ Σουίντελς) τακτοποιούνται στη συνηθισμένη, μοναχική τους ρουτίνα, κάτι απρόσμενο και πιθανώς καταλυτικό συμβαίνει, όταν πέφτουν πάνω σε κάτι που δεν είναι δικό τους για να το κρατήσουν. Από πού ήρθε; Σε ποιαν ανήκει; Ένα πλοίο εμφανίζεται από μακριά και μπορεί να έχει τις απαντήσεις… Μία σκληρή μάχη για επιβίωση ξεκινά, ενώ η απληστία αντικαθιστά την πίστη και η απομόνωση τροφοδοτεί την παράνοια. Τρεις τίμιοι άντρες οδηγούνται στην καταστροφή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΑΪΧΟΛΜ

Σενάριο: ΣΕΛΙΝ ΤΖΟΟΥΝΣ & ΤΖΟ ΜΠΟΟΥΝ

Ηθοποιοί: ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΜΠΑΤΛΕΡ, ΠΙΤΕΡ ΜΟΥΛΑΝ, ΚΟΝΟΡ ΣΟΥΙΝΤΕΛΣ

Διάρκεια: 101 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

Χρονολογία παραγωγής: 2018

Είδος ταινίας: ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

The Queen's Corgi - Corgi: Το Σκυλάκι της Βασίλισσας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η συναρπαστική περιπέτεια του Ρεξ, του αγαπημένου σκύλου της βασίλισσας, που το σκάει από το παλάτι και βρίσκεται αβοήθητος σε ένα καταφύγιο σκύλων στο Λονδίνο. Εκεί θα μπλέξει σε ένα κλαμπ κυνομαχιών γεμάτο άγρια αδέσποτα και θα μάθει πως για να γίνει ο πρώτος σκύλος θα πρέπει να το κερδίσει με την αξία του. Κατά τη διάρκεια του επικού ταξιδιού του για να βρει τη βασίλισσα, ο Ρεξ θα ερωτευτεί, θα ενηλικιωθεί και θα ανακαλύψει τον αληθινό του εαυτό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΜΠΕΝ ΣΤΑΣΕΝ

Σενάριο: ΡΟΜΠ ΣΠΡΑΚΛΙΝΓΚ

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΗΛΙΔΟΥ, ΛΙΛΑ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΜΠΕΝ ΣΤΑΣΕΝ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ , ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

Διάρκεια: 84 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

Χρονολογία παραγωγής: 2018

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΒΕΛΓΙΟ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα