Με το συνδυασμό "Πράξεις" υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο Χρήστος Παπαστεργίου

Με το συνδυασμό "Πράξεις" θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Χρήστος Παπαστεργίου, που έχει την στήριξη του Κινήματος Αλλαγής.

Σε σημερινή εκδήλωση ο κ. Παπαστεργίου παρουσίασε όνομα του συνδυασμού καθώς και τις προγραμματικές αρχές της παράταξής του.

"Δεν υπάρχει περίπτωση να κρύψουμε την πολιτική μας ταυτότητα. Είμαστε η παράταξη που υποστηρίζεται από το Κίνημα Αλλαγής. Θέλουμε να δώσουμε και τη δική μας αυτοδιοικητική και προγραμματική αντίληψη στο τι χρειάζεται η κεντρική Μακεδονία ως περιφέρεια για να αξιοποιήσει τις

ευκαιρίες που συνεχώς χάνονται. Για εμάς δεν ισχύει το ρητό μάζευε και ας είναι και ρώγες για την ψήφοι. Για εμάς Υπάρχουν ψήφοι που είναι χρήσιμοι, υποστηρίξεις που είναι πολύτιμες και ψήφοι και υποστηρίξεις που βρωμάνε από μακριά. Συνεπώς δεν πρόκειται να κάνουμε κάλεσμα προς όλους", ανέφερε ο κ. Παπαστεργίου.

Παράλληλά, όπως τόνισε "φιλοδοξούμε να συγκροτήσουμε μια δημιουργική συμμαχία των ανθρώπων που με το μυαλό τους, το ταλέντο τους θέλουν να συνεισφέρουν στον πλούτο της Κ. Μακεδονίας".

Ο κ. Παπαστεργίου επέρριψε ευθύνες στην διοίκηση του Απόστολου Τζιτζικώστα χαρακτηρίζοντας την περιφέρεια "απούσα" και "απροετοίμαστη". "Η περιφέρεια είναι απούσα. Η περιφέρεια της διοίκησης Τζιτζκώστα και Ψωμιάδη είναι απούσα τα τελευταία χρόνια από τότε που έχει τις τύχες της περιφέρειας στα χέρια της. Η περίφημη απορροφητικότητα, που έχει η Περιφέρεια προέρχεται από χρήματα που έπρεπε να απορροφηθούν στην προηγούμενη προγραμματική περίοδο. Το οδικό δίκτυο που έχει την ευθύνη η Περιφέρεια είναι σε άθλια κατάσταση. Είναι επικίνδυνο να κυκλοφορήσεις. Δεν υπάρχει καμία ουσιαστική προετοιμασία για το επόμενο ΕΣΠΑ 2021-2027. Θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί η διαβούλευση". τόνισε ο. Παπαστεργίου.

Μάλιστα, όπως είπε η πολιτική αντίληψη των Απόστολο Τζιτζικώστα και Παναγιώτη Ψωμιάδη είναι σε μεγάλο βαθμό ίδια.

"Είναι λάθος να διαχωρίζουμε τη διοίκηση Τζιτζι από την διοίκηση του Ψωμιάδη. Είναι η ίδια συνέχεια με διαφορές προφανώς ανάμεσα στους δύο. Δεν θέλω να τους ταυτίσω ως πρόσωπα. Η πολιτική αντίληψη σε μεγάλο βαθμό είναι ίδια".
Σύμφωνα με τον κ. Παπαστεργίου βρισκόμαστε στη "δεύτερη φάση της προεκλογικής εκστρατείας που συναντούμε παραγωγικούς φορείς που συναντιόμαστε για να δούμε τα δικά τους προβλήματα και να μας προτείνουν τις δικές τους".

Επίσης σημείωσε για τους ανθρώπους που θα πλαισιώνουν την παράταξή του "δεν θα δείτε πρόσωπα του lifestyle θα είναι άνθρωποι της καθημερινής ζωής. Θα είναι γνωστοί για τη δουλειά τους".

Τέλος, τόνισε ότι Θα συζητήσει με παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο περιφερειακό συμβούλιο, ενώ δεν θα επιδιώξει συνεργασία με Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ. "Δεν θα συνομιλήσουμε με πολιτικά κόμματα, Προγραμματική συζήτηση θα κάνουνε και με την παράταξη του κ. Τζιτζικώστα και με τις υπόλοιπες παρατάξεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα