Με τη νέα ΥΜΑΘ συναντήθηκαν εργαζόμενοι των ΟΤΑ Θεσσαλονίκης (VIDEO)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση μελών της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τη νέα υφυπουργό Μακεδονίας- Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, με αφορμή την κατάργηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΠΟΕ-ΟΤΑ Θεσσαλονίκης Κλεοπάτρα Χοροζίδου, η συνάντηση δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα.

«Έχουμε κουραστεί να λέμε κάθε φορά ότι είναι μια από τα ίδια.

Σήμερα γνωρίσαμε και την καινούρια υπουργό σε μια κυβέρνηση που προσπαθεί με παλιές πολιτικές να κάνει λαθρεμπόριο αριστερών ιδεών και ελπίδων», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε η κα Χοροζίδου, η υπουργός δήλωσε ότι θα εξεταστεί το ζήτημα προκειμένου να δοθεί παράταση σχετικά με την κατάργηση των ΒΑΕ και του επιδόματός τους. Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ υποστήριξαν ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, αφού η κυβέρνηση «θα εναρμονιστεί στις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα ΒΑΕ θα πάνε για πετσόκομμα. Το εξάμηνο είναι για να μας πάνε καροτσάκι μέχρι της εκλογές», τόνισε χαρακτηριστικά η πρόεδρος.

Σημείωσαν επίσης ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και θα «γυρίσουν την πλάτη στους κυβερνητικούς- εργοδοτικούς συνδικαλιστές που τους παρότρυναν να μη συμμετέχουν στην σημερινή απεργία γιατί το ζήτημα θα λυθεί».

Δείτε όλα όσα δήλωσε η Κλεοπάτρα Χοροζίδου:

Keywords
Τυχαία Θέματα