Λύτρωση με πέναλτι και "διπλό" στο Αγρίνιο για τον ΠΑΟΚ

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 87ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναιτωλικό με 1-0 στο Αγρίνιο, παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό "διπλό" για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Ο Δικέφαλος του Βορρά ανέβηκε,

έστω και προσωρινά, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και περιμένει το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού που δοκιμάζεται στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα στις 19:30.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με την σημερινή επικράτηση έγραψε ένα ιστορικό ρεκόρ. Έφτασε τις 11 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (7η σερί στο πρωτάθλημα χωρίς να δεχτεί γκολ και 10ο ματς που ο Πασχαλάκης κρατάει το μηδέν), επίδοση που ξεπέρασε αυτή της σεζόν 1972-73 με 10 διαδοχικές νίκες, η οποία ήταν η κορυφαία στην ιστορία του συλλόγου.

Οι "ασπρόμαυροι" δυσκολεύτηκαν αρκετά σήμερα απέναντι στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, κυρίως με Κάμπος, Μάτος και Πρίγιοβιτς. Στο τέλος όμως ήρθε η λύτρωση με πέναλτι που κέρδισε ο Βαρέλα σε τράβηγμα του Μιχάι μέσα στην περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τον Πρίγιοβιτς να αναλαμβάνει το χτύπημα από την άσπρη βούλα και να νικάει τον Κυριακίδη πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ εκτός Θεσσαλονίκης και πρώτο εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Ροντρίγκες (89΄ Βακράκος), Μάσουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο (69΄ Βασιλούδης), Ντίας (80΄ Χαντάκιας), Πάουλο, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Μιχάι, Μοράρ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας (78΄ Σάχοβ), Ελ Καντουρί (21΄ Μπίσεσβαρ), Κάμπος, Λημνιός (57΄ Μακ), Πρίγιοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα