Λουτσιάνο: Πολύ καλή ευκαιρία για Μολέντο ο ΠΑΟΚ

Για τον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, Ροντρίγκο Μολέντο, αλλά και τη λύση της συνεργασίας του με τη Ξάνθη, μίλησε ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis

95,5 fm":

Για την αποχώρηση του από την Ξάνθη: «Στη ζωή υπάρχει πάντα ένα τέλος. Μετά τις διακοπές πήρα αυτήν την απόφαση και ενημέρωσα τη διοίκηση. Για προσωπικούς λόγους δεν ήθελα να παραμείνω στην ομάδα».

Για το πρωτάθλημα: «Μετά από πολλά χρόνια βλέπουμε πολλές ομάδες στην κορυφή. Είναι πολύ καλό και μου αρέσει πολύ. Υπάρχει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Δίνει και την ευκαιρία στις άλλες ομάδες να παλεύουν τα παιχνίδια μέχρι το τέλος».

Για τον Μολέντο: «Έχουμε μια φιλική σχέση. Ξέρω ότι η Ιντερνασιονάλ τον θέλει πολύ αλλά δεν παύει να είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον ίδιο να συνεχίσει σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Για την αξία του δεν χρειάζεται να πούμε κάτι, την γνωρίζουμε όλοι. Μίλησα μαζί του στην Αθήνα και του είπα ότι ο ΠΑΟΚ έχει έναν προπονητή που βρισκόταν στην Ξάνθη και έχω συνεργαστεί μαζί του. Του είπα ότι θα είναι σε καλά χέρια και σε πάρα πολύ καλή ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα