Στο «σφυρί» 23 ακίνητα στο Ειρηνοδικείο Λάρισας

16:38 9/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τον πλειστηριασμό 23 ακινήτων στο Ειρηνοδικείο της Λάρισας ξεκινά η νέα χρονιά, η οποία βρίσκει τα μέλη του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών επί ποδός, προκειμένου να «μπλοκάρουν» τις σχετικές διαδικασίες.

Τα ακίνητα που βγαίνουν στο «σφυρί», σύμφωνα με τα μέλη του Κινήματος, αφορούν ειδικότερα σε 4 Διαμερίσματα στην Λάρισα, 2 οικόπεδα στον Πλατυκάμπο έκτασης 1923 και 2000 τ.μ, με ξυλουργείο, ένα χωραφι στην Χαλκη

3 στρέμματα, δυο μαγαζιά με υπόγειο στην Φαρσάλων συνοικία Πυροβολικά, δυο μαγαζιά με αποθήκη στην ΠΕΟ Λάρισας Θεσσαλονικης, 2 Γραφεία στην ΠΕΟ Λάρισας Θεσσαλονικης, 6 πάρκινγκ στην ΠΕΟ Λάρισας Θεσσαλονικης και αλλού, χωράφι εκτός σχεδίου 7 στρεματα στην Σκήτη Αγιας και η σχετική υποδομή πτωχευμενης επιχείρησης εμπορίας αμμοχάλικου και τσιμέντου. Επίσης δυο κατοικίες 51 και 44 τ,μ με το οικόπεδο τους στο Πολυδενδρι και χωράφι 4 στρεμμάτων, που βρίσκεται στην θέση «ΚΑΡΑΓΑΤΣΗ- ΠΗΓΑΔΙ» στην Νίκαια Λάρισας.
Οπως αναφέρουν τα μέλη της Κίνησης «οι παραπάνω πλειστηριασμοί λαϊκής περιουσίας και μικρής ιδιοκτησίας είναι κλασικοί ηλεκτρονικοί που θα γίνουν στο Ειρηνοδικείο Λάρισας. Χιλιάδες άλλοι θα γίνουν στα συμβολαιογραφικά γραφεία της χωρας που όπου με ένα «κλικ» περιουσίες συμπολιτών μας θα αλλάξουν χέρια. Η πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών Λάρισας θα ειναι αύριο 10-1-2018 στο ειρηνοδικείο 15:30-17:00. Με κινητοποιήσεις θα ακυρώσει στην πράξη του πλειστηριασμούς και τους νόμους, που έχουν στόχο την καταστολή, τον εκφοβισμό ακόμα και την τιμωρία για το αγώνα μας ενάντια στα σχέδια τους για να το αγώνα μας κατά της αρπαγής των λαϊκών περιουσιών».

Keywords
Τυχαία Θέματα