"Λευκή" ισοπαλία του Ηρακλή με την Παναχαϊκή

Ηρακλή και Παναχαϊκή έμειναν στο μηδέν (0-0) στο Καυτανζόγλειο, στην αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Football League.

Σε ένα άνευρο και χωρίς ρυθμό παιχνίδι, οι δύο ομάδες έμειναν μοιραία στο μηδέν και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Ωστόσο, το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν ικανοποίησε καμία από τις δύο ομάδες, καθώς αμφότερες έχασαν έδαφος στη βαθμολογία.

O "Γηραιός" προσπάθησε ν' απειλήσει στο πρώτο ημίχρονο με τον Κλέιτον, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Βραζιλιάνος στο

29ο λεπτό έφυγε άουτ. Ύστερα από ένα λεπτό (30') ο Κυνηγόπουλος έκανε το σουτ, αλλά ο Καχριμάν μπλόκαρε, ενώ η λόμπα που επιχείρησε ο Αργυρόπουλος στο 34' πέρασε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε ποιότητας, με κυανόλευκους και κοκκινόμαυρους ν' αφήνουν τις προσπάθειές τους ημιτελείς. Η ομάδα της Πάτρας είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία να "κλέψει" το ματς στο 82', όταν ο Κολ έφυγε στην επίθεση, έβγαλε στον Μωραΐτη, αλλά ο Καχρινάν απέκρουσε το σουτ του δεύτερου.

Συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανουέλ Ρόκα): Καχριμάν, Βιτλής, Κουτρομάνος, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουνιόιθ, Καθάριος, Καζναφέρης, Κλέιτον, Ντούνης, Παυλίδης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Πλέγας, Αργυρόπουλος, Φουρλάνος, Ελευθεριάδης, Μπαστακός, Λουμπαρδέας, Κυνηγόπουλος, Τσελεπίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα