Λαμία: Μητέρα έσωσε κουτάβια με το γάλα του μωρού της (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Νεαρή μητέρα έδωσε το γάλα της για να σώσει οχτώ νεογέννητα κουτάβια που ασυνείδητος πέταξε σε κάδο απορριμμάτων στη Λαμία.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το tvstar.gr, όταν η ίδια έμαθε για τα ζώα που βρέθηκαν λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι της, δεν δίστασε ούτε μια στιγμή και έδωσε το γάλα που είχε στο ψυγείο για το μωρό της στα κουτάβια.

"Αν χρειαστεί θα το ξανακάνω" δηλώνει στο tvstar.gr η νεαρή λαμιώτισσα που είναι γνωστή για τα φιλοζωικά της αισθήματα.

Η ίδια θέλησε να

κρατήσει την ανωνυμία της καθώς όπως είπε έκανε κάτι το αυτονόητο.

Την συγκινητική πράξη της μητέρας από τη Λαμία που έδωσε το μητρικό της γάλα για να ταΐσει νεογέννητα κουτάβια, τα οποία κάποιος ασυνείδητος είχε πετάξει σε κάδο σκουπιδιών, συνεχάρη ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος εξέδωσε δελτίου τύπου με το οποίο «υποκλίνεται» στην πράξη αγάπης της νεαρής μητέρας.

«Μας συγκίνησε η πράξη νεαρής θηλάζουσας μητέρας που έβγαλε το μητρικό της γάλα για να ταΐσει νεογέννητα κουτάβια που βρέθηκαν πεταμένα σε κάδο απορριμμάτων.
Απέναντι στη βαρβαρότητα και την αναλγησία αυτού που δεν λυπήθηκε ούτε τα κουταβάκια ούτε την στενοχώρια και την υγεία της ταλαίπωρης σκυλίτσας η γυναίκα αυτή αντιπαρέθεσε την Ανθρωπιά και την Αγάπη ως μέτρο για να σταθμίσουμε τον πολιτισμό μας.

Υποκλινόμαστε...

Ευχαριστούμε επίσης και το ζευγάρι των φιλόζωων που φρόντισαν τα μόλις λίγων ωρών κουτάβια μέχρι να βρούμε σκύλα να τα θηλάσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα