Επιστρέφει απόψε στο Open η Έλλη Στάη (ΦΩΤΟ)

Επιστρέφει στη θέση της σήμερα, Δευτέρα και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, η Έλλη Στάη.

Η δημοσιογράφος που αποτελεί το βαρύ χαρτί στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας την περασμένη εβδομάδα, το οποίο γνωστοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφία της.

Την είδηση της επιστροφής της επιβεβαίωσε και η ίδια η anchorwoman μέσα από το Instagram, ανεβάζοντας της παρακάτω φωτογραφία με την εξής λεζάντα: "Ραντεβού αύριο στο δελτίο του @opentvgr στις 7".

Οι

αρχικές επιδόσεις που κατέγραψε το δελτίο με την ίδια, πάντως, δεν κρίνονται ως απογοητευτικές και τα νούμερα αναμένεται να «ανηφορίσουν», αφού σταθεροποιηθεί και η παρουσία της στην κρίσιμη ζώνη.

Το διάστημα που μεσολάβησε με εκείνη απούσα από το στούντιο των ειδήσεων εντάθηκε και η διαφήμιση του δελτίου που παρουσιάζει, σημάδι που επίσης δείχνει ότι το Open «ποντάρει» στη «σιδηρά κυρία» της ενημέρωσης.

Παράλληλα, ικανοποίηση επικρατεί και για την πρωινή ζώνη του νεοσύστατου καναλιού, καθώς τα δίδυμα Κάτζου – Γιακουμή και Χασαπόπουλου – Σαραντάκου καταγράφουν αξιοσημείωτη άνοδο.

Τέλος, οι ψυχαγωγικές εκπομπές των Καινούριου και Μουτσινά φαίνεται επίσης να κερδίζουν μερίδιο του τηλεοπτικού κοινού στη δική τους κατηγορία, συμβάλλοντας στο κλίμα αισιοδοξίας που αρχίζει να επικρατεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα