Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Φλέρταρα με κάποιον στο Twitter αλλά είχα σχέση με μια… κοτσίδα!

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για πολλά.

«Η χρήση των social media είναι για συγκεκριμένα πράγματα, αν σε εξυπηρετεί στη δουλειά το κάνεις. Τόσο εσύ όσο και οι δικοί σου θα πρέπει να μάθουν να τα χρησιμοποιούν και όχι να σε χρησιμοποιούν.

Αλλιώς είναι σαν να είμαστε όλοι σε μια χοάνη και τα likes να μας κανονίζουν τη ζωή. Δυστυχώς ομαδοποιείσαι, ιδρυματοποιείσαι, δεν ξεχωρίζεις. Θα ξεχωρίσει

μόνο ο πρωτοπόρος και ο πιο καταπληκτικός, βλέπε Καρντάσιανς που έχουν γίνει δισεκατομμυριούχοι.

Οι νέοι μας είναι η γενιά τον mute. Επικοινωνούν μόνο με μηνύματα. Ζουν σε εικονική πραγματικότητα. Φαντασία: μηδέν. Επαφή: μηδέν. Κοινωνικότητα: μηδέν. Πάθος: μηδέν.

Επανάσταση: μηδέν. Στον αντίποδα: μιμητισμός, ματαιοδοξία, ατομικισμός, μοναξιά, συναισθηματική αναπηρία. Αν στην εποχή μας ήμασταν ελλιπείς και με προβλήματα, ετούτα είναι ανάπηρα. Τα παιδιά ζουν στο «ό,τι ανεβαίνει-συμβαίνει», «περνάμε καλά μόνο αν το ποστάρουμε». Στη ζωή δεν εκτίθενται, δεν διεκδικούν, στο διαδίκτυο όμως μπορούν να δείξουν το πόσο βαθιά αποτριχωμένες είναι! Εκεί, όλα είναι εύκολα, ασφαλή, πίσω από μια οθόνη, ένα ψευδώνυμο. Κάποτε φλέρταρα στο Twitter με κάποιον σοβαρά. Όταν σταματήσαμε να μιλάμε τον έψαξα και είχε βγει! Συνειδητοποίησα πως είχα σχέση μ' ένα ψευδώνυμο κι ένα avatar που μπορεί να είναι μια κοτσίδα! Είχα σχέση με μια κοτσίδα!», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Beaute.

Keywords
Τυχαία Θέματα