Άνετη πρωτιά για τον ΠΑΟΚ με εξάρα στα Σπάτα

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα με το εμφατικό 6-0 τον Αήττητο στα Σπάτα και κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου του στο Κύπελλο, παίρνοντας άνετα την πρόκριση για τη φάση των "16" ως πρώτος με 7 βαθμούς.

Τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα έρχονται προετοιμάσου στα PAOK FC Official

Store!

Ο Καρέλης άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Δικεφάλου πετυχαίνοντας δύο γκολ, ο Κάνιας που σκοράρει σπάνια το έκανε και σήμερα, ενώ ο Πρίγιοβιτς μπήκε ως αλλαγή στην έναρξη του β΄ ημιχρόνου και πέτυχε χατ-τρικ με τρία πολύ γρήγορα γκολ.

Γενικότερα ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε σε κανέναν σημείο της αναμέτρησης φτάνοντας πολύ άνετα σε αυτό το επιβλητικό 6-0, ενώ έχασε κι άλλες ευκαιρίες. Ο Λουτσέσκου έκανε και ροτέισον χρησιμοποιώντας παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, δίνοντας και την ευκαιρία σε δύο νεαρούς να αγωνιστούν στο β΄ μέρος, τους Μπαλογιάννη και Λύρατζη.

Συνθέσεις:

Αήττητος Σπάτων: Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς (46’ Λάμπρου), Ηρακλής, Σταματάκης, Γροντής, Κασνέτσης, Χατζηιωαννίδης, Μάγκας (58’ Κατσέρης), Καλογέρης, Βούκοβιτς (61’ Κόκκορης).

ΠΑΟΚ: Ρέι, Κρέσπο (67’ Λύρατζης), Μαλεζάς, Χατσερίντι, Τόσκα, Κάνιας, Μπίσεσβαρ (64’ Μπαλογιάννης), Λημνιός, Ουάρντα, Καρέλης, Άκπομ (46’ Πρίγιοβιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα