Κ. Ζουράρις: Ούτε υποπόδιο των ποδών μου δεν είναι ο Μητσοτάκης

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Κώστας Ζουράρις αποκαλώντας τον «ασχετίλα».

Ακούγοντας αυτή τη φράση, ο πρόεδρος της Βουλής παρενέβη και ζήτησε να διαγραφεί η φράση από τα πρακτικά της Βουλής κάτι που τελικώς δέχτηκε ο κ. Ζουράρις.

Ο λόγος ήταν ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

σε πρόσφατη ομιλία του αποκάλεσε τόσο τον Κώστα Ζουράρι όσο και τους άλλους πέντε βουλευτές που υπέγραψαν την δήλωση, ότι "θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο της κυβέρνησης ως βουλευτές σε τιμή ευκαιρίας".

«Βουλευτής σε τιμή ευκαιρίας σημαίνει ότι τα έπιασα, ότι χρηματίστηκα. Με αυτό θα τον σέρνω στα δικαστήρια και θα έρχεται ο αρχηγός σας εδώ να εκλιπαρεί ψηφαλάκια και από το ΣΥΡΙΖΑ για να μην αρθεί η ασυλία του. Ούτε στο υποπόδιο των ποδών μου μπορεί να συγκριθεί το έργο το δικό μου με το έργο του ανύπαρκτου αρχηγού σας. Ούτε υποπόδιο των ποδών μου δεν είναι ο Μητσοτάκης. Αυτός ο ασχετίλας».

Αμέσως παρενέβη ο πρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Λαμπρούλης και ζήτησε από τον κ. Ζουράρι να ανακαλέσει με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ να απάντα:

«Το ασχετίλας ήταν μία προσέγγιση προσωπογραφική. Το ανακαλώ αλλά μόνο αυτό, τίποτα άλλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα