Κ. Νοτοπούλου: Θα αποδοθούν ευθύνες για την κατάρρευση της γέφυρας στην Καβάλα (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη στο Δημαρχείο της Καβάλας για τις επόμενες ενέργειες, μετά την κατάρρευση της γέφυρας.

Συμφωνήθηκε μηχανικοί της Εγνατίας Οδού ΑΕ να συντάξουν πραγματογνωμοσύνη για την κατάσταση της γέφυρας συνολικά, του τμήματος που κατέρρευσε και να γίνει υποβολή προτάσεων των επόμενων ενεργειών.

Αυτό θα γίνει σε διάστημα 20 ημερών έως ένα μήνα. Μέχρι τότε θα υπάρξει περίοδος αναμονής. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις χρειάζεται αλλαγή όλου του οδοστρώματος της γέφυρας και έλεγχος των βάσεων αυτής.

Στη σύσκεψη ήταν παρούσα η Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης.

Η κα Νοτοπούλου επισκέφτηκε το σημείο της γέφυρας που χθες κατέρρευσε.

Στην πρώτη συζήτηση της με τη Δήμαρχο Καβάλας υποσχέθηκε κάθε οικονομική βοήθεια στην επίλυση του προβλήματος αλλά όπως είπε θα γίνει έλεγχος για την απόδοση των ευθυνών που υπάρχουν.

Η κα Νοτοπούλου ρώτησε την κα Τσανάκα αν στη γέφυρα έχει γίνει συντήρηση.

Η απάντηση της Δημάρχου ήταν εμμέσως αρνητική και η κα Νοτοπούλου επανήλθε εξηγώντας ότι όταν κάποιος δεν μπορεί να εκτελέσει μια εργασία τότε ζητά σχετική βοήθεια από άλλον εμπλεκόμενο.

Περιγράφοντας το χθεσινό περιστατικό η κα. Τσανάκα ότι την ώρα που ο γερανός περνούσε από τη γέφυρα, ο οδηγός φρενάρισε. Εννοώντας ότι κι αυτό το γεγονός έχει τη σημασία του.

Στο σημείο βρίσκεται και ο Υφυπουργός Οικονομίας κ. Γιαννακίδης αλλά και ο πρόεδρος της Εγνατίας οδού.

Πηγή: proininews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα