Ήττα του ΠΑΟΚ από τον Προμηθέα στην πρεμιέρα των πλέι οφ

Ο ΠΑΟΚ των μόλις έξι επαγγελματιών παικτών "έπεσε" με αξιοπρέπεια στην Πάτρα, χάνοντας με 81-66 από τον Προμηθέα, στο πρώτο παιχνίδι της α΄ φάσης των πλέι οφ της Basket League.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official

Stores

Ο Προμηθέας έκανε το 1-0 στη σειρά που κρίνεται στις δύο νίκες κι ενώ θα ακολουθήσει ο δεύτερος αγώνας στο "Παλατάκι" την Τετάρτη, με τον αποδεκατισμένο Δικέφαλο του Βορρά να ταλαιπωρείται από πάρα πολλά προβλήματα στο φινάλε της σεζόν.

Το σημερινό ματς ήταν ούτως ή άλλως ιδιαίτερο λόγω του ότι οι ασπρόμαυροι παρατάχθηκαν μόλις με έξι παίκτες, με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να παλεύει όσο μπορούσε αποφεύγοντας τον διασυρμό σε ένα ντροπιαστικό απόγευμα για την ιστορία του συλλόγου.

Το θετικό και αισιόδοξο σημείο αναφοράς για τον ΠΑΟΚ ήταν η χρησιμοποίησαν τριών νεαρών παικτών από την εφηβική ομάδα. Τανούλης, Κόνσουλας και Ιατρίδης έκαναν το ντεμπούτο τους κερδίζοντας θερμό χειροκρότημα από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό "Δ. Τόφαλος".

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-11, 48-30, 65-46, 81-66

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Γιατράς): Κασελάκης 7 (1), Γκίκας (7 ασίστ), Λίποβι 2, Έλις 9, Μπράουν 8 (1), Σαλούστρος 9 (2), Κατσίβελης 7 (1), Τσαϊρέλης 2, Μέιερ 16 (4), Γερομιχαλός 6 (1), Χολ 11 (3), Παρκς 4

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Χρυσικόπουλος 24 (1), Μαργαρίτης 11 (1), Τέπιτς 8 (9 ριμπάουντ), Γκος 7 (1), Τζέφερον 9, Τσόχλας 5, Ιατρίδης, Τανούλης, Κόνσουλας 2

Keywords
Τυχαία Θέματα