Ισόπαλο από τα...11 βήματα το "αιώνιο" ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Η άσπρη βούλα έκρινε το αποτέλεσμα του αποψινού ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1 στο άδειο, λόγω τιμωρίας, "Γ. Καραϊσκάκης".

Oι "ερυθρόλευκοι" ήταν ανώτεροι καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, απειλώντας αρκετές φορές την εστία του Βλαχοδήμου. Τον γόρδιο δεσμό "έλυσε" ο Κώστας Φορτούνης στο 61ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ανσαριρφάρντ μετά από αντικανονικό τράβηγμα του Οικονόμου, που κόστισε και την αποβολή του

τελευταίου με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο ψυχωμένος Παναθηναϊκός δεν το έβαλε κάτω και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Φάληρο με πέναλτι που πέτυχε ο Μουνιέ. Έντονα παράπονα από τους Πειραιώτες, οι οποίοι φωνάζουν πως η ανατροπή του Ινσούα από τον Ένχελς έγινε εκτός περιοχής.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Οσκαρ Γκαρθία): Προτό, Ελαμπντελαουί, Ενγκελς, Μποτία, Χατζισαφί, Ρομαό, Ταχτσίδης, Πάρντο (88' Μάριν), Οτζίτζα (56' Φορτούνης), Μιραλάς, Ανσαριφάρντ (78' Τζούρτζεβιτς)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Οικονόμου, Ινσούα, Κουλιμπαλί (80' Χατζηγιοβάνης), Κάτσε (65' Μουνιέ), Τσανδάρης, Λουντ, Αλτμαν, Δώνης (65' Αυλωνίτης)

Πηγή ΦΩΤΟ: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα