"Η Σπόρτινγκ θέλει έξι εκατομμύρια για Παλίνια, εμπόδιο η Μπράγκα"

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αξιώνει έξι εκατομμύρια ευρώ από τον ΠΑΟΚ για τον Ζοάο Παλίνια, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα. Ωστόσο, η Μπράγκα φέρεται να στέκεται εμπόδιο για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Μετά την εισήγηση του Αμπέλ Φερέιρα ο Δικέφαλος του Βορρά έχει καταλήξει στον ποδοσφαιριστή που επιθυμεί για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Η δύσκολη περίπτωση του Ζοάο Παλίνια οποίος ανήκει στη

Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά είναι δανεικός στην Μπράγκα, αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο των ανθρώπων του Δικεφάλου, που κινούνται για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Πορτογαλίας η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι έτοιμη να αποδεχτεί πρόταση του ΠΑΟΚ έξι εκατομμυρίων για την παραχώρηση του 24χρονου μέσου. Παρόλα αυτά η Μπράγκα στέκεται εμπόδιο στην υλοποίηση της μεταγραφής καθώς ο Σα Πίντο θεωρεί τον υψηλόσωμο μέσο ιδιαίτερα σημαντικό για τα πλάνα του.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Desporto.sapo.pt» αφού πρώτα αναφέρεται στην κίνηση του ΠΑΟΚ για τον Παλίνια, τονίζει πως... «η Σπόρτινγκ έχει ενημερώσει τον ΠΑΟΚ πως θα ήταν διαθέσιμη να πουλήσει τον Ζοάο Παλίνια για ένα ποσό κοντά στα έξι εκατομμύρια ευρώ».

Και προσθέτει... «Ωστόσο η Μπράγκα δε θα είναι ικανοποιημένη με μια πιθανή αποχώρηση του μέσου, καθώς θεωρείται παίκτης κλειδί για την ομάδα του Σα Πίντο. Η Μπράγκα μπορεί να βγάλει κέρδος από ένα πιθανό deal, καθώς στη συμφωνία με τη Σπόρτινγκ, σε περίπτωση που τον θέλει πίσω, νωρίτερα από τα δύο χρόνια ή θέλει να τον πουλήσει, προβλέπεται ότι θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό στην ομάδα του Αντόνιο Σαλβαδόρ».

Keywords
Τυχαία Θέματα