Η σοκαριστική στιγμή που ληστής χτυπά γυναίκα στο κεφάλι με μπαστούνι του μπέιζμπολ

Τη σοκαριστική στιγμή που ένας ληστής χτυπά με μπαστούνι μπέιζμπολ μια γυναίκα υπάλληλο καταστήματος, ώστε να προχωρήσει απερίσπαστος στη… δουλειά του κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας,

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Ναβοχόα στο Μεξικό, σε κατάστημα αθλητικών ειδών. Ένας άνδρας κρατά το ρόπαλο που βρισκόταν εντός του καταστήματος και όταν η εργαζόμενη γύρισε την πλάτη της, τότε εκείνος τη χτύπησε με μεγάλη δύναμη στο κεφάλι, για να την αφήσει σχεδόν αναίσθητη πάνω σε έναν πάγκο, στον οποίον ενστικτωδώς κρατιόταν.

Με γρήγορες κινήσεις και αδιαφορώντας πλήρως για την κατάσταση της 52χρονης,

έβαλε χέρι στο ταμείο και άρχισε να μαζεύει όσο περισσότερα χρήματα μπορούσε, για να εξαφανιστεί στη συνέχεια.

Ωστόσο, η… χαρά του για την αποτελεσματικότητα που επέδειξε ο εν λόγω άνδρας, ονόματι Χοσέ Μαρτίν, στο να ληστέψει το κατάστημα δεν κράτησε για πολύ, αφού το βίντεο επεξεργάστηκαν οι Αρχές και έφτασαν στη σύλληψή του. Σε αυτό συνέβαλε ένας οδηγός ταξί, ο οποίος τον αναγνώρισε, όταν ο δράστης επιβιβάστηκε στο όχημά του.

Η 52χρονη Έλβια (το επώνυμό της δεν έχει γίνει γνωστό) δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς σύμφωνα με τη Daily Mail υποβλήθηκε σε 10ωρη χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το οίδημα που της προκάλεσε το ισχυρό αυτό χτύπημα, όπως ενημέρωσε ο γιος της.

Προσοχή, το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες...

Πηγή: newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα