Τσίπρας: Θα καταθέσουμε τροπολογία στη Βουλή για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου

«Φέρνουμε τροπολογία για την κατάργηση της μείωσης του αφορολογήτου και αφού ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι συμφωνεί τον καλώ ναρθεί στην βουλή και να το ψηφίσει», ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρα σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ.

Όπως σημείωσε ο ίδιος θα φέρει την τροπολογία για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου από 1 Ιανουαρίου 2020, μία μέρα πριν την διάλυση της.

«Θα

ήθελα να απευθυνθώ προς όλα τα κόμματα και προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τον καλώ να αλλάξει γνώμη και να έρθει στην Βουλή να ψηφίσει τους Κώδικες» είπε σχετικά με τους ποινικούς κώδικες.

«Έχουμε κερδίσει το θέμα της μη μείωσης του αφορολογήτου, το γνωρίζουν οι θεσμοί και οι εταίροι. Είναι συμφωνημένο και προδιαγράφεται από τη θετική πορεία της οικονομίας», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

«Όταν εξήγγειλα τα μέτρα είπα στον ελληνικό λαό ότι η ψήφος είτε νομιμοποιεί είτε ανοίγει την συζήτηση και η όρεξη στους συντηρητικούς κύκλους των Βρυξελλών και που ήξεραν ότι η Ν.Δ. θέλει την ιδιοκτησία της λιτότητας των μέτρων» τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα