Η Δέσποινα Βανδή μιλά για τα 20 χρόνια σχέσης της με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της, μεταξύ άλλων μιλά για τον γάμο της με τον Ντέμη Νικολαϊδη και εξηγεί ότι απαιτείται προσπάθεια.

«Όλες οι σχέσεις χρειάζονται πρoσπάθεια. Υπάρχει δουλειά από πίσω. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Στη ζωή μου στάθηκα τυχερή και έγινα μητέρα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έβαλα τελεία σε όλα τα άλλα. Το να είσαι σύντροφος θέλει δουλειά. Οι σχέσεις περνάνε διάφορα στάδια. Όμως, πρώτα απ' όλα, η πιο δύσκολη σχέση που καλείται ένας άνθρωπος να δουλέψει και να βελτιώσει

είναι με τον εαυτό του. Αν το συνειδητοποιήσεις αυτό, τότε θα λειτουργήσεις καλά και προς τους άλλους» σημειώνει.

Η κουβέντα πηγαίνει στον χρόνο που περνάει και στον τρόπο που μια γυναίκα γίνεται μεγαλώνοντας η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. «Αυτός είναι ο δικός μου στόχος. Κοιτάζω πίσω και βλέπω ότι μου αρέσει περισσότερο αυτό που είμαι σήμερα. Μου αρέσει αυτό στο οποίο εξελίσσομαι. Και νομίζω πως αυτό είναι και το ζητούμενο για κάθε άνθρωπο. Και δεν μιλάω καθόλου για την εμφάνιση, αλλά για την ψυχή και το πνεύμα. Πλέον, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι κοιλιακοί. Την έχω περάσει αυτή τη φάση. Αγαπώ το σώμα μου όπως είναι. Δεν σου λέω ότι αφήνομαι, αλλά δεν είναι ο στόχος μου. Ό,τι έχει να κάνει με τη διατροφή και το σώμα μου αφορά την υγεία μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα